promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Havas Jon visszatér: saját sorozatot kap a Trónok harca közönségkedvence
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az HBO valóra váltja a Trónok harca rajongóinak több éve dédelgetett álmát a Havas Jon sorozattal.

A 2011-től egészen 2019-ig futott Trónok harca című, helyenként elég durva és bevállalós fantasy sorozat volt az HBO egyik legsikeresebb alkotása, így nem meglepő, hogy amint véget ért a részben George R. R. Martin könyvein alapuló széria, a csatorna rögtön bejelentett nagyjából négy spinoffot/előzményt – augusztus 21-én például érkezik a Sárkányok háza című előzménysorozat, ami a Targaryen-házról fog szólni, és az előzetes alapján nagyon jónak ígérkezik.

A Trónok harca fináléja annak idején enyhén szólva nem mindenkinek tetszett, hiszen a készítők egyes karaktereknek nem éppen olyan sorsot szántak, amit a közönség szerint megérdemeltek volna, így az utóbbi években érezhetően lankadt kicsit a rajongók lelkesedése – de az HBO most olyan bejelentést tett, ami biztos, hogy sokakat boldoggá fog tenni, hiszen vannak, akik gyakorlatilag évek óta erre a hírre várnak.

Az HBO berendelt egy Havas Jon sorozatot, ami állítólag a Trónok harca után játszódik, vagyis bizonyos szempontból a fő széria folytatása lesz – és természetesen Kit Harington is visszatér, hogy újra a közönségkedvenc karakter bőrébe bújjon, és továbbra is mélabúsan kémlelje a tájat egy reszkető ló hátán.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy a Havas Jonról szóló alkotást ki fogja elkészíteni, vagy szerepelnek-e benne mások is a Trónok harcából, illetve hogy mikor érkezik az HBO-ra, de a biztos, hogy már ennyi információ is elég volt ahhoz, hogy a rajongók szívében ismét felcsendüljön az ikonikus sorozat főcímzenéje – szóval eddig szinte csak pozitív visszajelzések érkeztek a sorozattal kapcsolatban.

SPOILER: Havas Jon a Trónok harca végén visszakerül az Éjjeli Őrséghez, és gyakorlatilag a szeretteitől távol kell tovább élnie – reméljük, hogy a saját sorozatában kicsit boldogabb lesz a sorsa, hiszen egy remek karakter volt, aki valóban többet érdemelt ennél.

Amíg várakozunk a még cím és premierdátum nélküli Havas Jon sorozatra, érdemes megnézni, hogy mennyit változott az évek alatt Maisie Williams, aki a Trónok harca másik közönségkedvenc figuráját, Arya Starkot alakította:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás