promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális átalakulás: teljesen felismerhetetlen lett a Trónok harca sztárja, mi történt vele?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen hihetetlen, hogy milyen átalakuláson ment keresztül a Trónok harca Arya Starkja.

Maisie Williams mindössze 14 éves volt, mikor elkezdődött a nagy sikerű Trónok harca című sorozat, ami teljesen megváltoztatta az életét. A színésznő a cserfes kislányból bosszúszomjas gyilkossá váló Arya Stark szerepében volt látható, és szinte a szemünk előtt nőtt fel. Sokáig úgy tűnt, hogy hatalmas filmsztár lesz belőle, de Az új mutánsok gigantikus bukása után inkább a televíziózásban talált otthonra – ott viszont nem akármilyen projekteket hozott nekünk.

A jelenleg 25 éves Maisie Williams nemrég a Tonight Show-ban járt, hogy népszerűsítse a legújabb sorozatát, a Pistolt, ami a legendás punkbandáról, a Sex Pistolsról szól – de a híresség mindenkit sokkolt a megjelenésével, ugyanis teljesen felismerhetetlen lett: szőke hajjal, leborotvált szemöldökkel jelent meg a felvételen.

Első ránézésre valóban olyan volt, mintha nem is Maisie Williamst látnánk, így többen meg is jegyezték kommentben, hogy sose gondolták volna, hogy valóban ő van a felvételeken – ettől függetlenül remekül néz ki a színésznő, és jó látni, hogy talált magának egy igazán egyedi stílust, aminek köszönhetően kifejezheti magát.

Így néz ki most Maisie Williams:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás