promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis botránya egyre súlyosabb – kiderült néhány titok a lemondott koncertjéről
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már lassan a rajongók sem állnak ki Curtis mellett.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Majka és Curtis szakítottak egymással. Villányban kellett volna közösen színpadra állniuk, de utóbbi nem jelent meg a fellépésen. Majka utána annyit reagált, hogy nem tudnak segíteni rajta, ha a zenésztársa nem akarja.

Magyarország egyik kedvenc duója 2019-ben már külön utakon folytatták tovább, de aztán csak egymásra találtak. Az Olympians Beach egyik tulajdonosa, Kurai László úgy döntött, hogy kiáll barátja, Curtis mellett és leírta, hogy mostani különválásnak nem a kábítószer az oka.

„Az, hogy mi is történt valójában, csak rá és Majkára tartozik. Persze én és még néhány barát tudjuk, hogy mi áll a háttérben, de nem tisztünk, hogy elmondjuk”

- idézte a digitalhungary.hu Kurait.

Majka és Curtis tehát külön, de folytatták a fellépéseiket. Utóbbinak szombaton este 21 órától lett volna jelenése a Monorierdőn megrendezett falunapon, a rapper azonban nem jelent meg a helyszínen, a rajongók pedig teljesen kiakadtak. Egyre súlyosabb lesz így ez a botrány, ha már ők sem fognak Curtis mellett állni.

„Rövidre zártuk, sikerült pótolnunk, megoldottuk a helyzetet, de a részletekbe nem szeretnék belemenni”

- nyilatkozta a Blikknek Monorierdő alpolgármestere, Borbás Viktor.

A szervezők az utolsó utáni pillanatban kaptak információt arról, hogy Curtis nem lesz ott. Pótolni kellett az űrt, így G.w.M-et gyorsan lecsábították egy fellépésre.

Bár G.w.M természetesen kihozta magából a maximumot, de rengeteg rajongó csalódott a rapperben. A lap kutakodott a hozzászólások között, és kiszúrták, hogy volt olyan kommentelő aki azt írta, hogy soha többet nem megy Curtis koncertre.

Az ilyen történések miatt sok szervező is dönthet úgy, hogy inkább nem hívja meg a rappert, mivel nincsen rá garancia, hogy meg is jelenik. A Blikk érdességként hozta fel, hogy Curtisnek szombat hajnalban volt egy másik koncertje, amin megjelent, és semmi jelét nem adta, hogy problémákkal küzdene.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás