promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Cruise-nak még a Titanicot is sikerült elsüllyesztenie
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Cruise egy vadászgép erejével nyomja le a legnagyobbakat is.

Szinte hihetetlen, hogy 36 évvel az ikonikus első rész után elkészült Tom Cruise főszereplésével a Top Gun: Maverick, ami ráadásul hatalmas sikert aratott, hiszen világszerte már több mint 1,1 milliárd dollárt termelt csak a mozikban. A Paramount stúdió fejesei valószínűleg most is éppen a bevételt számolgatják óriási mosollyal az arcukon, de azt egyelőre még nem tudni, hogy lesz-e folytatása a filmnek:

Az is egészen lenyűgöző, hogy Tom Cruise 60 évesen ért a pályafutása csúcsára, hiszen az utóbbi több mint 40 évben egyetlen filmje sem hozott annyi pénzt, mint a Top Gun: Maverick, ami a közönséget és a kritikusokat is elvarázsolta. Sőt, a Paramount számára is hatalmas mérföldkő ez a meglepően remekül sikerült alkotás, ami most megint olyan dolgot ért el, ami szinte történelmi sikernek számít.

Az Egyesült Államokban egészen 25 éven keresztül az 1997-ben bemutatott Titanic volt a 110 éve létező Paramount stúdió legsikeresebb filmje, de a Top Gun: Maverick most letaszította James Cameron klasszikusát a trónról, ugyanis átlépte a 601.9 millió dolláros bevételt, és ezzel egy vadászgép gyorsaságával repült az első helyre.

Ezek után már Tom Cruise is büszke lehet magára, hiszen ez tényleg csodás teljesítmény, ami tökéletesen bizonyítja, hogy ő még mindig egy igazi szupersztár, aki képes tömegeket vonzani a mozikba.

Itt lehet megnézni a Top Gun: Maverick magyar előzetesét, hátha valaki még nem látta, és megjön a kedve hozzá:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás