promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Stranger Things sztárja tiszta vizet öntött a pohárba, felfedte a sorozat legrégebbi titkát
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Stranger Things Will-je, Noah Schnapp végre kimondta azt, amire az összes rajongó várt.

Nemrég mutatta be a Netflix a Stranger Things 4. évadát, ami elképesztően sikeres lett, hiszen a készítőknek, a Duffer testvéreknek csodával határos módon sikerült tovább tetézniük az izgalmakat, miközben a közönségkedvenc karakterek útját is fantasztikusan egyengették – nem csoda, hogy a hihetetlen csavarok láttán még a rajongók fantáziája is szárnyra kapott, és őrültebbnél őrültebb teóriák kezdtek el terjedni a sorozatról:

A Stranger Things 4. évada több epikus jelenettel is képes volt lenyűgözni minket, de a rajongók szívét mégis egy olyan rész ragadta meg igazán, amiben csak két karakter beszélget a kocsiban.

A továbbiakban SPOILEREKBE ütközhet az, aki még nem látta az egész szezont.

Az említett jelenetben Will (Noah Schnapp) és Mike (Finn Wolfhard) éppen Tiziről (Millie Bobby Brown), illetve a szerelemről beszélgetnek, Will pedig egy nagyon szívhez szóló, mély monológot mond el, aminek a végén elfordul és keservesen, titokban elsírja magát – és ugyan elsőre úgy tűnhet, hogy Mike-ról és Tiziről beszélt olyan érzelmesen, de a nézők többsége szerint valójában önmagáról és Mike-ról volt szó, vagyis így állítólag beigazolódott, amit az 1. évad óta sejtenek a rajongók: Will meleg és szerelmes Mike-ba.

Többször is voltak apró, alig észrevehető utalások arra, hogy Will a saját neméhez vonzódik, de a fent említett jelenet volt az, ami leginkább okot adott erre a feltételezésre még úgy is, hogy sosem volt ez kimondva a Stranger Thingsben – de most maga Noah Schnapp erősítette meg a dolgot:

„Elég világos ebben az évadban, hogy Will érez valamit Mike iránt. A készítők direkt húzták ezt szezonokon át... Nyilván volt erre utalás az 1. évadban: mindig is kicsit jelen volt, de sosem tudhattad biztosan, hátha esetleg csak lassabban nő fel a barátainál. Most, hogy idősebb lett, a készítők valóssá, nyilvánvalóvá tették. Most 100 százalékig biztos, hogy ő meleg és szerelmes Mike-ba.”

A nagy, sokak által várt coming out még várat magára, de könnyen lehet, hogy az 5. és egyben utolsó évadban megtörténik az eddig direkt titokban tartott reveláció, hogy Will meleg, és Mike-ért dobog a szíve – bár az még egyelőre kérdéses, hogy Mike, illetve Tizi mit fognak reagálni erre, hiszen Mike érzelmileg még nagyon éretlen, így könnyen lehet, hogy hatalmas törést fog okozni Will-ben a reakciója.

Itt lehet megnézni a fent említett, szívszorító jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás