promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zelenszkij nagy győzelmet aratott Magyarországon
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nép szolgája végre megrázta magát az RTL Klubon.

Eleinte jó ötletnek tűnt az RTL Klub részéről, hogy néhány héttel az orosz-ukrán háború kirobbanása után műsorra tűzte a Zelenszkij elnök főszereplésével néhány évvel ezelőtt készült politikai vígjátéksorozatot.

A nép szolgája később aztán púppá változott a csatorna hátán, hiszen a március 20-i induláskor mért 561 ezres nézőtábor az idők során a töredékére apadt. Mindennek ellenére műsoron hagyták, de július 17-től már nem 19 órától sugározzák vasárnaponként, hanem 12:35-től.

A nagy váltás előtt az ukrán politikai szatíra azonban váratlanul megtáltosodott, és a 26. héten fontos győzelmet aratott. A dupla részek 194 ezer, illetve 155 ezer nézőt ültettek a képernyők elő a teljes népességben, míg a 18–49 éves korosztályban 59, illetve 58 ezret.

Ezek persze nem túl fényes számok, de ahhoz elegendőek voltak, hogy A nép szolgája egy olyan neves blockbustert is megverjen a hétvégén, mint A múmia – A Sárkánycsászár sírja, amelyre ezúttal 183 ezer Brendan Fraser-rajongó volt kíváncsi (a 18–49-es csoportban pedig 48 ezer) – olvasható ki a SorozatWiki által publikált adatokból.

A 25. héthez képest nem olyan rossz nézettségi adatok ezek, hiszen akkor a teljes népesség körében 185, illetve 151 ezres közönséget hoztak a dupla részek, míg a 18–49 éves korosztályban 53, illetve 45 ezer ember ült le a képernyők elé. Vagyis most Zelenszkij hajszállal jobban teljesített, ami talán a nyári szabadságolásoknak is köszönhető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás