promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási változás, itt az elfeledett videó: a babaarcú Jennifer Lopez 32 évvel ezelőtt ebben a sorozatban jelent meg először a tévében
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopezt 1987-ben láthattuk először filmben játszani, majd 1990-ben a tévében is bemutatkozott.​

Jennifer Lopezről az elmúlt időszakban rengeteget hallhattunk a hírekről, elsősorban Ben Affleck-kel való újbóli összejövetele pörgette az információs sztrádát, majd az ifjú pár házvásárlása is elképesztő népszerűségnek örvendett az interneten. És miközben Jennifer Lopez újból kinyílt a világ felé, a Netflix Halftime címen egy dokumentumfilmet is publkiált a szépeséges énekes- és színésznő életéről, amelyből bizony rengeteg érdekességet megtudhatunk, még Jennifer Lopez vívódásaiba is bőven kapunk betekintést.

Jennifer Lopez már gyermekkorától kezdve énekesnő szeretett volna lenni, ennek pedig rengeteg dolgot alárendlet. De eközben már korai éveiben is elkezdett foglalkozni másik szenvedélyével, a színészettel. Kezdetben csak felejthető produkciókban kapott szerepet, a kisebb áttörés csupán 1995-ben jött el, amikor is a Légimentők című filmben kapott egy fontosabb szerepet.

A nagy áttörés, első fontos szerepe pedig Wesley Snipes oldalán volt a Pénzvonat című akciófilmben, amely Magyarországon is nagyon népszerű volt a kilencvenes években.

Sokan azonban nem tudják, hogy az első filmes szerepe még jóval ezek előtt volt, méghozzá a My Little Girl című filmben, méghozzá 1987-ben. A film nem okozott óriási sikert, jobbára feledésben is maradt Connie Kaiserman alkotása, amely egy fiatal lány küzdelmeiről szól olyan lányok érdekében, akik nem maradhattak szüleikkel. Egy nagyon apró szerepben tűnt fel az alkotásban Jennifer Lopez, szinte kivehetetlen az alkotás egyes jelenteiben, amelyből itt nézhetők meg részletek.

Ám pár évre rá, 1990-ben már a tévében is bemutatkozott, méghozzá a nagysikerű In Living Color című szkeccs-vígjátékban, amely később 5 évadot is megélt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás