promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló felvétel: 34 évvel ezelőtt láthatta a világ először Jennifer Anistont egy übergagyi kalandfilmben, rá sem fogsz ismerni a Jóbarátok sztárjára
Borítókép:  Profimedia/WARNER BROS TV / Album
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez volt az első filmes kredit Jennifer Anistontól.

Szeinte hihetetlen lehet elsőre, de a Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston, akiért Magyarországon is százezrek rajonganak, a világ egyik legroszabbra pontozott filmjében kezdte filmes karrierjét. 1988-ban ugyanis a Mac and Me című produkcióban tűnt fel táncosként a háttérben. Majd egészen 5 évet kellett arra várni, hogy megkaphassa első nagyobb szerepét is Mark Jones Leprechaun című alkotásában.

Majd csak a kilencevenes években indul be jobban a karrierje, a világhírnevet pedig Rachel Green szerepe hozza meg neki a Jóbarátok című csúcssorozatban.

A Mac and Me amúgy magyarul a Mac, a földönkívüli barát címet kapta. A film egy kalandos sci-fi, sokan az 1982-es E.T. - A földönkívülivel rokonítják. A film nem lettt akkora nemzetközi siker, a kritikusok nem szerették annyira, manapság sem éppen a legjobb pontokat kapja a kritikus oldalakon. A filmben elképesztően hangsúlyos a McDonald's jelenléte, ezért is nagyon sok rossz kritikát zsebelt be az alkotás, amelynek a szerzője egy újgenerációs E.T-filmet szeretett volna forgatni.

Jennifer Aniston ebben a filmben egy Meikben táncol, és ez a nyitánya kéősbbi, fényes karrierjének. Amúgy pedig nem ő az egyetlen színész, aki valami nagyon fura alkotásban kezdi el a színészkedést, George Clooney például a Gyilkos paradicsomok című horrorparódiában bukkant fel először, nem is akármilyen hajkoronával.

Íme Jennifer Aniston 1988-ban a filmvásznon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás