promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy újabb TikTok kihívás, ami brutálisan veszélyes, és ezt most egy híresség találta ki
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindig beszámolunk a legújabb és legőrültebb internetes TikTok kihívásokról azért, hogy bemutassuk milyen hátulütői lehetnek egy-egy buta trendnek.

Doja Cat legújabb klippjében egy extrém spárgát mutat be, ami valahogyan szárnyra kelt a TikTok felhasználók körében. A TikTokosok körében elterjedt új kihívás, eddig vegyes eredménnyel debütált, mivel nagyon sokan nem tudják utánozni az elhíresült spárgát.

Igaz, hogy sok sikeres teljesítő is akad a kihívók között, de nagyon fontos megjegyezni, hogy a nem megfelelően lenyújtott spárga, szalagszakadást vagy súlyosabb esetben, belső vérzést is okozhat.

Ezt a mutatványt valószínűleg a legjobb szakemberekre bízni. Az ikonikus koreográfiát a #dojasplitchallenge-t csaknem 10 millióan nézték meg a TikTokon. Ettől függetlenül nem tanácsos megkísérelni a táncmozdulatot, akármilyen könnyűnek és egyszerűnek néz ki a közösségi felületen.

 A hírhedt #icebucketchallenge sok heves esést és sérülést okozott anno és volt halálos áldozata is. Már szinte minden TikTok kihívásnak van halálos áldozata vagy súlyos sérültje, mégis nagyon népszerűek a fiatalok körében.

Pontosan ezért már a TikTok is lépőéseket tett, hogy elkerülje a korábbi eseteket. „nem engedélyezünk olyan tartalmakat, amelyek bátorítanak, népszerűsítenek vagy dicsőítenek olyan veszélyes viselkedést, amely sérülésekhez vezethetnek, és munkatársaink szorgalmasan dolgoznak azon, hogy azonosítsák és eltávolítsák az irányelveinket sértő tartalmakat.

Ha kíváncsi vagy, hogyan spárgázik Doja Cat itt megnézheted:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás