promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Majka Curtis nélkül lépett a színpadra, ismét durván összevesztek?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka aggasztó dolgokat mondott azzal kapcsolatban, hogy miért nincs ott a fellépésen Curtis.

Majka és Curtis barátsága sok-sok évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor elkezdtek együtt zenélni és rengeteg hatalmas slágerrel ajándékozták meg a közönséget. 2018-ban viszont volt egy hatalmas törés a kapcsolatukban, ugyanis Majka a SZIN-en a nyilvánosság előtt elárulta mindenkinek, hogy Curtis komoly drogproblémákkal küzd, ezért nélküle folytatják tovább. A rapper szerencsére azóta már összeszedte magát és ismét együtt zenélnek, tegnap este Villányban viszont mégis hiányolnia kellett a nézőknek Curtist.

Sokakban egyből felmerült, hogy Curtis azért nem lépett fel Majkával az amúgy általa is reklámozott koncerten, mert esetleg visszaesett, hiszen azt pletykálják, hogy szakítottak a barátnőjével, a kosárlabdázóként ismert Barnai Judittal, így könnyen lehet, hogy bánatában elgyengült, és ismét a drogokhoz nyúlt – de ez egyelőre nem több alaptalannak tűnő szóbeszédnél.

Az egyik résztvevő szerint Majka nem igazán említett a fellépésen konkrétumokat azzal kapcsolatban, hogy hová tűnt Curtis, de annyit állítólag elmondott, hogy egy új formáció lesz hamarosan, vagyis elképzelhető, hogy ezzel arra utalt, hogy ismét külön utakra térnek a továbbiakban egy kiadós vérfrissítés után – a rajongók persze egyáltalán nem örültek a dolognak.

Egyelőre még se Curtis, se Majka nem reagált rendesen az aggasztó és kellemetlen szituációra, de elvileg ma este is lesz közös fellépésük Siófokon, így jó eséllyel ott kiderül majd, hogy mi a helyzet – de az biztos, hogy a legtöbben abban reménykednek, hogy nem vesztek össze, hanem valami teljesen más dolog van a háttérben, és folytatják tovább a közös munkát.

Íme Majka és Curtis legutóbbi közös slágere:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás