promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű hírt közölt Majka, nagyon fájt ezt hallani a rajongóknak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka videóüzenetben közölte a borzasztó hírt.

Javában dübörög a 2022-es Balaton Sound Zamárdiban, azonban a pénteki időjárás alaposan keresztbe tett a fesztiválozóknak. Az esti órákban egy vihar csapott le az ország több pontján, többek között a Balaton Sound helyszínén is, ezért a szervezők a látogatók biztonsága érdekében azt a döntést hozták meg, hogy egy kis időre leállítják a programokat.

Ebbe sajnos beletartozott Majka és Curtis koncertje is, ami este 11-kor kezdődött volna. Majkáék már nagyon várták, hogy elinduljon a buli, de nyilván az időjárással ők sem számoltak. Majka a közösségi oldalán, egy videóüzenetben közölte a rossz hírt a rajongókkal, és mindenkitől elnézést kért a kellemetlenség miatt.

„Az van, hogy itt vagyunk a Balaton Soundon és gyakorlatilag most kezdődött volna a buli, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos, ami miatt nem odabent lenni még a sátorban sem”

A rapper hozzátette, hogy a szervezők azt sem engedélyezték nekik, hogy egy későbbi időpontban lépjenek fel, miután a vihar elvonult. Ezek után Majka felsorolta, hogy a következő napokban hol fognak majd fellépni, és még egyszer hansgúlyozta, hogy mennyire sajnálja, hogy pont a Balaton Soundon nem tudtak színpadra lépni.

Természetesen amellett, hogy a rajongók megértik a szervezők döntését - hiszen a legfontosabb a biztonság -, Majka videója alatt csalódottságukat fejezték ki.

„Majka fő a biztonság! Sok ember életére vigyáznak így. Biztos lesz még alkalmatok itt fellépni. Sok sikert kivánok Nektek a továbbiakban!”

„Nagyon sajnálom... De a biztonság mindennél fontosabb!”

„Tényleg eszméletlen szél fúj, most jöttünk el Zamárdiból! Fő a biztonság!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás