Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A férfi a nászéjszakán tudta meg feleségéről a brutális igazságot, amitől azonnal sokkot kapott

A férfi a nászéjszakán tudta meg feleségéről a brutális igazságot, amitől azonnal sokkot kapott

Zene, Film & Kultúra

A férfi a nászéjszakán tudta meg feleségéről a brutális igazságot, amitől azonnal sokkot kapott

Zene, Film & Kultúra

Promotions 12:12

Ritkán hallani ilyet, pedig megeshet.

Gyakran megesik, hogy csupán az esküvő után derülnek ki fura dolgok a páros tagjai között, vagy éppen a családokról. Addig ugyanis könnyebben el lehet mismásolni a dolgokat, ám utána már sokkal nehezebb, hiszen a kör bezárul. A sztori, amely bejárta a netet, éppen az esküvő előtt történt. A férfitól a lány családja kért egy olyan dolgot, ami náluk bizony hagyomány, ám a férfi elképedt rajta, meg is osztotta az interneten a vele történteket, hogy kollektíve tudja feldolgozni azt, láthassa mások véleményét is.

Az internet pedig két részre szakadt, az egyik fele szerint teljesen nonszensz az, amit a lány családja kér, míg másik szerint a hagyományokat illik tiszteletben tartani.

Mégis mi történt?

A vőlegény közben azt is megosztotta a világgal, hogy a menyasszonyának igen nagy családja van, és nagyon szorosak a családi kapcsolatok. A család tagjai pedig részt vesznek az esküvő szervezésében, az unokatesók pedig eközben elkezdtek viccelődni a nászéjszakával. A férfi persze nem vette komolyan őket.

Majd egyre gyanúsabb lett, hogy igazat mondhatnak, hiszen a leendő felesége megkérte őt, hogy a nászéjszakát töltsék szülei házában. Náluk ugyanis dívik egy sokak számára furának vagy szörnyűnek ható szokás, miszerint a családi ház főhálójában a nászéjszakán a család tagjai az ajtó előtt várnak, majd miután megtörtént az, ami ilyenkor szokott, az ajtó előtt ujjongva üdvözlik az ifjú párt.

Majd egy darabot kivágnak a lepedőből, és egy nagy drapériába varrják. A férfi azonnal kiborult, míg a mennyasszony anyukája a hagyomány ősiségével érvelt.

(via FemCafé)

Borítókép: Profimedia/Illusztráció