Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így még nem tettek tönkre esküvőt: íme a videó, amely világszenzáció lett

Így még nem tettek tönkre esküvőt: íme a videó, amely világszenzáció lett

Színes

Így még nem tettek tönkre esküvőt: íme a videó, amely világszenzáció lett

Színes

Promotions 04:34

Az eset olyannyira virális lett, hogy már egy fogalom is kapcsolódik hozzá.

Valószínűleg mindenki arról álmodik még gyermekként vagy tiniként, de később felnőttkorban is, hogy tökéletes legyen az esküvője, semmi szokatlan, különös vagy éppen megdöbbentő ne zavarja meg azt. Ám a valóság néha más, történnek bakik a ceremónián, és az is megeshet, hogy valamit elfelejtünk, ami meglehetősen fontos lett volna. És van egy harmadik kategória is, amikor valaki direkt keresztbetesz nekünk a nagy napon.

Épp ez történt most is, nem is akárhogyan.

A közösségi terekben, így a YouTube-on és a TikTok-on is egyre többet lehetett látni az utóbbi időben a "Karen" nevet, amely rövid időn belül egy fogalommá vált, egy szitokszó lett, amely azt akarja kifejezni, hogy valaki mindent megtesz a privilégiuma védelméért. Karen egyszerűen annyit tett, hogy elkezdte nyírni a füvet a saját portájánál, de úgy, hogy a szomszédjában épp ment az esküvő.

A gép hangja pedig elnyomta az esküvő zenéjét és a szövegeket is.

A videó mellé rengeteg komment érkezett, és meglepő, de sokan osztják azt a véleményt, hogy az ifjú pár kockáztatott, nagy rizikót vállalt, hogy ezen a helyen akartak egybekelni. Sőt, sokak szerint rossz volt a helyválasztás, mivel azt nem lehet megtiltani, hogy valaki a saját kertjében lenyírja a füvet.

Íme Karen akciója:

(via 24.hu)

Borítókép: Profimedia - illusztráció