promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az esküvő után 10 hónappal derült ki a szörnyű titok a férjről, a feleség totál lesokkolt azon, hogy ki valójában a férje
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez tényleg váratlan meglepetés lehetett.

A sztori, amely nem Magyarországon történ meg, hanem jó pár ezer kilométerre a Kárpát-medencétől, úgy kezdődik, hogy egy nő megismerkedik egy magát képzett sebésznek beállító férfivel, aki így igazán jól szituáltnak tűnhetett a számára a digitális térben. olyannyira jól elvoltak egymással, hogy később titokban össze is házasodtak. Indonéziában ezt úgy hívják, hogy nikah siri, amely be nem jegyzett házasságot jelent, azaz csak egyházilag érvényes, államilag már nem.

Később már a bíróságon jelent meg a házaspár, ugyanis a nő azt állította, hogy a "férfi" tőle és a családjától, magyar forintban átszámolva közel 8 millió forintot csalt ki. Koárbban amúgy a nő szüleinél együtt is laktak, és ekkor kezdődtek a furcsa dolgok, a jól szituáltság ellenére ugyanis a "férfi" pénzt kért a szülőktől.

Később kiderült a férfiről, hogy nem is férfi, hanem nő.

Ezt a rendőrségen fedte fel tehát a férj. Persze a nőnek azonnal feltették a kérdést, hogy-hogy nem vette észre, hogy párja valójában nem is férfi, hanem nő, ha volt közöttük szex, és sokáig együtt is laktak. A nő erre azt válaszolta, hogy az együttlétjeik alatt a párja mindig bekötette a szemét, így ő nem láthatott semmit, ami körülötte történik.

A magát férfinek kiadó nőnek most a bíróságon kell felelnie a tetteiért

- írta meg a Mirror nyomán a 24.hu.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás