Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

MC Hawer keményen beszólt Lagzi Lajcsinak – lopás miatt estek egymásnak a mulatós sztárok

MC Hawer keményen beszólt Lagzi Lajcsinak – lopás miatt estek egymásnak a mulatós sztárok

Zene, Film & Kultúra

MC Hawer keményen beszólt Lagzi Lajcsinak – lopás miatt estek egymásnak a mulatós sztárok

Zene, Film & Kultúra

BTP 17:36

MC Hawer szerint Lagzi Lajcsi csak pattog, míg utóbbi követeli a pénzét.

Őrületes mulatós balhé alakult ki a semmiből, amit Lagzi Lajcsi robbantott ki. A Blikk számolt be róla, hogy a Dáridó egykori zenésze azt állítja, hogy MC Hawer tízmillió forintos kárt okozott neki a „Mikor a vodka a fejembe száll” című dal miatt.

Az 1999-ben született szerzeményt még annak is ismerni kell, aki a falat kaparja ettől a műfajtól. Sokat pörgött, és rengetegen nem tudják, hogy a dal szövegét Galambos Lajos rakta össze és ehhez Hoffmann Sándor írt zenét.

Később ugyebár MC Hawer egy kis rappel feldobta ezt a zenét, és kiadták a zenésztársával a saját nevük alatt. A lenti videókban meg is lehet nézni, hogy mi a különbség.

Lagzi Lajcsi azért akadt ki, mert a jogvédő iroda arról tájékoztatta, hogy MC Hawer tradicionális dalként jelentette le ezt a slágert. A mulatós sztár azt is megemlítette, hogy MC Hawer arra sem kért engedélyt, hogy rap betétet írhasson a szerzeményéhez.

„Itt tulajdonképpen lopás történt, és szeretném megtudni, ezért ki a felelős. A jogvédő iroda? Hawer? Bármi is legyen az ügy vége, amely akár a pereskedésig is elmehet, szeretném, ha visszamenőleg kifizetnének minket. Sajnos, Sándor már nem él, de a felesége igen, akit szintén megillet a jogdíj”

- mondta felháborodva Galambos Lajos

Közben MC Hawert már az RTL Klub szólaltatta meg az ügy kapcsán. Ő azt mondta, hogy a dalért nem kapott pénzt, és nem érti, hogy Lajcsi miért „pattog”.

Hawer mindenesetre nem fél a pertől, és szívesen belemegy, ha Lagzi Lajcsi mindenképpen eddig akarja elvinni ezt a dolgot. Persze hozzátette, hogy ha nem muszáj, akkor nem akarna vele szembe menni, mert tudja, hogy Dáridó egykori műsorvezetőjének minden jogi eszköze, na meg annál is több pénze van.

Borítókép: Profimedia