promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra itt van Magyarországon a világhírű színész
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg sorozatban tűnt fel, de most a Halo miatt van reflektorfényben.

Pablo Schreiber az elején kisebb szerepeket kapott filmekben, aztán jött az HBO-s Drót, ahol Nick Sobotka karakterét kellett eljátszania. Aztán még várnia kellett a munkákra, de utána futószalagon érkeztek a szériák, amikben bizonyíthatott visszatérő színészként.

Ott van köztük a Szellemdoktor, a Lights Out, a Nancy ül a fűben, a Különleges ügyosztály, az Amerikai istenek, de még a Netflixen igazán népszerű Orange Is the New Black is.

Nem olyan rég láthattuk a Candy című szériában, de a Halo lett az, amiben igazán övé a főszerep, mivel Pablo Schreiber a Master Chief nevű karaktert játszhatja el. A Paramount+ sorozatát nyilván a gamerek nézik elsősorban, de belevághatnak azok is, akik soha nem találkoztak a játékkal.

Még pikánsabbá teszi az egészet, hogy a Halo nagy részét Magyarországon forgatták. A stáb sok pénzt hagyott itt, ráadásul a koronavírus-járvány is bekavart nekik, de Pablo Schreiber két évet töltött hazánkban.

„Gyönyörű Magyarország! Ez volt a második otthonom az elmúlt két évben. Boldog vagyok, hogy visszajöhettem…”

- írta a színész Instagramon, aki a Visegrádi várból jelentkezett be egy fotóval.

Mindig jó látni, ha egy világhírű színész annyira megkedveli a munkája során Magyarországot, hogy örömmel tér ide vissza kikapcsolódni.

Pablo Schreiber tavasszal megerősítette, hogy nyáron kezdik forgatni a Halo második évadát. A Paramount már akkor szerette volna a folytatást, amikor az első évad még meg sem jelent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás