promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a Marvel halottnak hitt karaktere? Minden jel szerint!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az MCU egyik legérdekesebb karaktere, szóval nem lenne rossz.

A pandémia miatt a Marvel is kénytelen volt csiki-csukizni a mozifilmjeivel, ezért az MCU 4. fázisát végül nem a Fekete Özvegy, hanem a WandaVízió nyitotta meg. A szériában Wanda drámáját és veszteségeit élhettük át, továbbá láthattuk, hogyan vált a szokóviai mutánsból Skarlát Boszorkány. Ezt a vonalat vitte tovább a Doctor Strange az Őrület multiverzumában, ami tulajdonképpen a WandaVízió grandiózus ráadásaként is tekinthető, hiszen Wanda kiemelt szereplőként, mi több, negatív főhősként volt jelen a történetben.

Ugyan a film lezárása után azt gondolhatnánk, hogy Wanda halálát lelte a Szentély összeomlása során, tudjuk, hogy az MCU-ban bármi megtörténhet. Arról nem beszélve, hogy Skarlát Boszorkány jelenleg a Marvel egyik legizgalmasabb és legérdekesebb karaktere, akire a Doctor Strange 2. egyik producere korábban úgy hivatkozott, mint a Marvel 4. fázisának ékköve.

Felmerül hát a kérdés, hogy a stúdió milyen irányban gondolkodik tovább Wandát illetően? Kaphat-e a karakter egy önálló filmet vagy szereplni fog-e mondjuk az Agatha: House of Darkness című sorozatban? Elizabeth Olsen nemrég a Good Morning America című reggeli műsorban reagált a visszatérésével kapcsolatos pletykákra.

„Nagyon szeretnék mindkettőnek a részese lenni. De senki nem mond nekem semmit, szóval még csak azt sem mondhatom, hogy titkolóznék, mert abban amúgy is szörnyű vagyok. Egyszerűen semmit sem tudok még a jövőmet illetően”

Mi csak örülnénk neki, ha Wanda még tovább szerves részét képezni az MCU-nak, hiszen ha már ő indította el a 4. fázist, és mondhatni még csak most vált Skarlát Boszorkánnyá, akkor még bőven van mit kihozni a karakteréből, és érdemes is lenne foglalkozni vele.

A következő Marvel-produkcióig már nem kell sokat várnunk: július 7-én érkezik a magyar mozikba a Thor: Szerelem és mennydörgés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás