promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Marvel megtalálta az új Farkast, Hugh Jackmannek lőttek?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy egy közkedvelt és tehetséges színész fogja leváltani Hugh Jackmant Farkasként.

Amióta a Disney megvette a Foxot, azóta várják a Marvel rajongók, hogy mikor láthatjuk az X-Men univerzumhoz tartozó Farkast az MCU-ban. Hugh Jackmannek köszönhetően elképesztő népszerűségre tett szert az ikonikus képregénykarakter, akit minden bizonnyal már más fog alakítani a jövőben, hiszen a színész többször is kijelentette már, hogy a 2017-es Logan - Farkas című filmmel örökre elbúcsúzott a figurától – bár állítólag azóta megesett már, hogy el-eljátszott a visszatérés keserédes gondolatával.

Valószínűleg már nem kell sokat várnunk arra, hogy a mutánsok is ellepjék a Disney-féle Marvel világát, így elkerülhetetlen, hogy Farkas is bemutatkozzon, ráadásul azt pletykálják, hogy a stúdió már több színésszel is elkezdett tárgyalni a szereppel kapcsolatban: állítólag a The Boys sztárja, Karl Urban, illetve a Kingsman-filmek titánja, Taron Egerton is a célegyenesben van.

Nos, most kiderült, hogy ezeknek a szóbeszédeknek részben van alapjuk, hiszen Taron Egerton maga erősítette meg, hogy valóban elkezdett tárgyalni a Marvellel egy lehetséges csatlakozásról, ráadásul még a Farkas is szóba került, így könnyen lehet, hogy tényleg ő lesz a befutó, aki leváltja Hugh Jackmant – bár ő is tudja, hogy nem lesz könnyű dolga.

Az biztos, hogy a Rocketmanért Golden Globe-díjjal jutalmazott Taron Egerton egy kiváló színész, aki képes a játékával átadni a kellő érzelmeket, miközben fizikailag is minden adott számára, hogy jó legyen Farkasként. Lehet, hogy elsőre sokan felháborodnának, ha őt jelentenék be Hugh Jackman utódjaként, de több, mint valószínű, hogy nem okozna csalódást, így jó választásnak tűnik a fiatal sztár.

Egyesek annyira szeretnék, hogy ő legyen az új Farkas, hogy már meg is rajzolták őt a szerepben, és valóban meggyőző lenne:

Reméljük, hogy a Marvel tényleg ad Taron Egertonnak egy esélyt, és neki is lesz ideje megcsinálni az alkotást, hiszen elég elfoglalt manapság – egyebek között éppen a Tetris filmen dolgozik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás