promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Tetris film, ráadásul a Kingsman főszereplőjével
Borítókép:  Taron Egerton / movieweb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Taron Egerton is fel fog tűnni a klasszikus videójáték által inspirált alkotásban, de nem kell aggódnunk, hiszen elvileg nem arról fog szólni, hogy mindent eltüntetnek a teljes sort alkotó objektumok.

Hollywood néha előáll érdekes ötletekkel, hiszen például annak idején sosem hittük volna, hogy a jól ismert Torpedó játékból is filmet fognak csinálni Csatahajó néven – amiben ráadásul még Rihanna is feltűnt –, mivel nem éppen filmvászonra való, ahogy azt mondjuk, hogy „B3”, majd játszótársunk nagy izgalmak közepette kinyögi, hogy „talált”, vagy sem.

Most pedig a klasszikus Tetris kapja meg a saját mozifilmjét, de a pánikot megelőzve gyorsan elmondjuk, hogy életrajzi mű lesz a videójátékot legendássá tévő Henk Rogersről, akit Rocketman sztárja, Taron Egerton fog megtestesíteni.

A MovieWeb írja, hogy szerencsére nem egy fantasy/vígjáték a cél, amiben pánikolva menekülnek az emberek az egy sorban összeálló, majd eltűnő digitális kockatestek elől, hanem inkább betekintést nyerhetünk a Tetris világsikerré válásába, illetve a körülötte lévő balhékba, hiszen nem volt egyszerű elérni, hogy minden idők egyik legismertebb játéka legyen.

A Tetris című filmet a Stan és Pan rendezője, Jon S. Baird készíti majd, és elvileg ősszel kezdik el forgatni, ha kicsit jobb lesz a járványhelyzet. Az a Matthew Vaughn lesz a mű producere, aki a Kingsman-szériát is készíti, szóval érthető, hogyan is jött a képbe Taron Egerton, aki mondjuk az utóbbi években már bebizonyította, hogy nem csupán egy ügyeletes szépfiú, hanem tehetséges színész is.

Ezek alapján pedig lehet, hogy egy igazi lélekemelő, izgalmas drámát kapunk egy olyan emberről, aki nem adta fel az álmait, és elintézte, hogy a bolygón mindenhol tudják, mi is az a Tetris.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás