promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva rekordot döntött a Stranger Things, erre még sosem volt példa
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztő sikert ért el a Stranger Things 4. évada, örülhetnek a Netflix fejesei.

Három évnyi keserves várakozás után végre teljes egészében élvezhetjük minden idők egyik legjobb sorozatának, a Duffer testvérek által megálmodott Stranger Thingsnek a 4. évadát, amit milliókat kiakasztó módon kettévágtak a készítők, így az utolsó két rész július 1-én került fel a streamingplatformra – mi már láttuk őket, és teljesen lehidaltunk tőlük, itt lehet elolvasni a spoilermentes kritikánkat:

Rengetegen várták a Stranger Things mesterien elkészített 4. évadát, amiben a mérhetetlenül kegyetlen Vecnával csaptak össze hőseink, akiknek még sosem kellett ekkora veszéllyel szembenézniük, hiszen ez a szörnyeteg minden eddiginél félelmetesebb és gonoszabb – nem csoda, hogy a hatalmas érdeklődés olyasmit eredményezett, amire eddig még sosem volt példa.

A Nielsen mérései alapján eddig egyetlen sorozatnak sem sikerült elérnie, hogy világszerte több mint 6 milliárd percig nézzék azt egyetlen hét alatt. Nos, a Stranger Things most elég durván megdöntötte ezt a rekordot, ugyanis összesen 7,2 milliárd percet töltöttek a széria nézésével a nézők május 30. és június 5. között, így kijelenthetjük, hogy a Netflix mesterműve lett a streamingvilág királya.

Arról persze egyelőre még nincsenek adatok, hogy a 4. évad utolsó két epizódja utáni héten milyen számokat hozott a Stranger Things, hiszen még nem telt el annyi idő, de elég valószínű, hogy hamarosan kiderül, hogy a sorozatnak sikerült megdöntenie a saját rekordját, hiszen a nagy finálére minden bizonnyal sokkal többen voltak kíváncsiak.

Itt lehet megnézni a Stranger Things előzetesét, hátha valakinek megjön a kedve hozzá, hogy csatlakozzon ehhez a világméretű, zseniálisan izgalmas őrülethez:

Illetve itt van egy tartalmasabb cikkünk is arról, miért is érdemes elkezdeni egyáltalán a Stranger Thingset:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás