promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véletlenül 286 havi fizetését kapta meg egyszerre egy férfi, amikor ráeszmélt, megdöbbentő dolgot tett
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő érzés lehetett.

Hihetetlen dolog történt a Magyarorazágtól távoli dél-amerikai országban, Chilében, ahol bizony egy valószerűtlen véletlen következtében egy férfi havi munkabérének többszörösét kapta meg. Olyannyira sok pénzt utaltak ki neki, hogy azonnal 286 havi munkabérét látta magánál, látta asaját bankszámláján. Nem lehetett egyszerű érzés ezt feldolgozni, a férfi viszont azonnal reagált is a hírrre.

Bár nem úgy, ahogy azt a munkaadói elvárták volna.

A nem mindennapi érdekességről amúgy a LadBible nyomán a 24.hu is beszámolt, és azt is megtudhatjuk a sztoriból, hogy a férfi egy húsipari cégnél dolgozott, ahol magyar forintra átszámítva körülbelül 200 ezer forintot keresett havona. Ez 500 ezer peso-t jelent, ami kevéssel a chilei minimálbér felett van, ami 400 ezer peso. Most 68 millió forintot utaltak ki neki véletlen, ezért pedig, ha a bére szerint dolgozik a mostani számokkal kiszámolva körülbelül 24 évig kellett volna dolgoznia.

Ám most véletlen megkapta ezt a pénzt.

A cég később megkereste a munkavállalóját, aki megígérte, hogy a bankban intézkedik majd a különbözet visszafizetéséről. Ám nem így tett, helyette eltűnt, sőt június másodikán be is adta a felmondását a céghez. A cég természetesen feljelentést tett az ügyben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás