promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zelenszkijről megszületett a döntés, fél hónap múlva eltűnik szem elől
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub végül csak kivette az ukrán elnök sorozatát a főműsoridőből.

Alig telt el néhány hét az orosz-ukrán háborúból, amikor a villámgyorsan reagáló RTL Klub lecsapott a Zelenszkij elnök főszereplésével készült ukrán filmsorozatra. Talán elhamarkodták a lépést, mert A nép szolgája a március 20-i debütálás óta egyre rosszabb nézettség számokat hoz.

A csatorna mindezzel együtt a közelmúltban elhatározta, hogy megszakítás nélkül viszi végig a sorozatot, sőt akkor még megtartották a 19, illetve 19:30 órás kezdéseket is. Az összesen 51 epizódnak már túl vagyunk a felén, de végül az RTL Klubnál is elfogyott a cérna.

A 25. héten Zelenszkij produkciója már a TV2 egy kifejezetten rossz nézettségű filmjével sem tudta állni a sarat, a teljes népesség körében 185, illetve 151 ezres közönséget hoztak a dupla részek, míg a 18–49 éves korosztályban 53, illetve 45 ezer embert ült le a képernyők elé.

A csatorna emiatt úgy döntött, hogy nem kísérletezik tovább, hanem kiveszi a főműsoridőből A nép szolgáját – értesült a SorozatWiki. Az egyik legjobb sávnak számító vasárnap este 7 óra tehát ugrott, július 17-től vasárnaponként 12:35-től sugározzák a politikai szatírát. A dupla részek maradnak, a hónap közepén a második évad 9-10. epizódjai lesznek először láthatók az új időpontban.

„A nép szolgája helyett július 17-től visszatér a Cobra 11 az RTL Klubra. Ettől a naptól a 24. évad 13. részétől folytatják a sorozatot, mely epizódok a Coolon már láthatóak voltak, de az RTL Klubon még nem. A német autópálya-rendőrség munkáját bemutató akciósorozatból ez az utolsó előtti szezon”

– olvasható a SorozatWikin. A 2015 és 2019 között forgatott, idén pedig ijesztően aktuálissá vált Zelenszkij-sorozatot csak egy maroknyi magyar néző tudta igazán megkedvelni, bár a Port.hu oldalon olvasható kritikák szerint a második évad nyitó része már számukra is zavaros volt a rengeteg időbeli ugrabugrálás miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás