promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő videó terjed a neten Vilmos hercegről, a palota azonnal le akarja vetetni a YouTube-ról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszivárgott egy videó, a Kensington-palota pedig közleményben reagált rá.

Olyan világot élünk, amelyben semmi nem maradhat titokban, sőt, még a világ legkisebb mikrotörténetei is simán virális tartalomként végezhetik a neten. És persze sokkal több embert érdekel mindez, ha híres emberek a tartalmak főszereplői. A brit királyi család mindennapjai rengeteg embert érdekelnek világszerte, Meghan Markle és Harry herceg roadshow-jai után a médiában pedig az érdeklődés eszkalálódott. A család többi tagjának mindennapos dolgai is épp annyira lettek érdekesek, mint éppen a legnagyobb botrányok.

Nemrégiben például egy 2021-ben rögzített videó váltott ki elképesztő figyelmet az internet bugyraiban. A videón Vilmos herceg látható nem éppen olyan kontextusban, amely jót tenne a jóhírének, épp ezért a palota közleményben is reagált a videóra, amin az látszik, hogy a herceg dühösen kiabál egy lesifotóssal, miután képeket készített róla és a családjáról, miközben épp kikapcsolódtak, bicikliztek.

A palota úgy reagált a látottakra, hogy a fotós sértette a herceg és családja privát szféráját, ezért a YouTube-ot is arra kérik, hogy távolítsa el a videót a közösségi videómegosztó portál repertoárjából. Természetesen a videó már nemcsak a YouTube-on, hanem a TikTok-on is elérhető, így bárki megnézheti egy kis kereséssel.

A Sunrise című műsorban pedig elemezték is a felvételt, hiszen sokak szerint csupán egy hamisítványról, egy deepfake videóról van szó. IDE kattintva megnézhetők a felvételek.

Itt pedig egy válogatás a herceg megosztó pillanataiból:

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás