promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leleplező lesifotók készültek Meghan Markle-ről, oltári botrány lehet a vége
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lesifotók, amelyek újra nagy zavart okozhatnak.

Az elmúlt időszakban elsősorban inkább II. Erzsébet, a királyi család, illetve Meghan Markle és Harry herceg közeledéséről szóltak a hírek, főleg őfelsége platina jubileumi ünnepségei közepette, ám később már Vilmosék részéről vegyült a képbe némi kevésbé a békülés felé mutató jel. Most pedig egy olyan fejlemény érkezett, amely mindenre egy újabb nagy csavart tehet, és lehet, hogy botrányok keletkeznek majd a farvízén.

A Daily Mail nyomán az RTL.hu számolt be róla, hogy a sussexi hercegi pár ezen a hétvégén, szombaton délután Oprah Winfrey-nél járt, a világ egyik leghíresebb televíziós személyiségénél, akinél már korábban is jártak egy interjú kapcsán. Az a beszélgetés akkor elindított egy lejtmenetet a királyi család és a sussexiek között.

A lesifotók arról tanúskodnak, hogy a pár a kocsijával Oprah Winfrey villájába hajtott. Nagyon közel laknak egymáshoz, az út mindössze 5 perc volt, de egy autókonvoj kíséretében tették meg ezt. Oprahnál egy órát töltöttek el, a lap szerint a látogatás apropója egy újabb interjú, amelyben még több dolgot lepleznének le.

Ennek pedig valószínűleg II. Erzsébet sem örülne, hiszen éppen msáfél évvel ezelőtt az ominózus Oprah-interjú volt a kezdőpontja annak az eszkalálódó eseménys-, és viszálysorozatnak, amely a jelenig vezetett.

A YouTube-on olyan videó is található, ahol a lesifotókat egy testbeszéd-szakértő elemzi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás