promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
28 éves csúcsbombázó modell, ő az utolsó magyar király dédunokája, akit még sosem láttál
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Habsburg Eleonóra, avagy Eleonore von Habsburg modellként is látható volt a világ színpadain.

Az utolsó két magyar királyt valószínűleg mindenki ismeri, I. Ferenc József gigászi hosszú uralkodása alatt megalapult a monarchia, megszületett Budapest, majd rövid időn belül világvárossá is vált, majd a polgári élet aranykora hamarosan az első világháborúba mészárszékaiben végződött. Ferenc József pedig éppen a küzdelmek felénél halt meg, 98 évesen 1916-ban. Őt a trónon IV. Károly követte, aki ekkor még nem tudta, hogy ő lesz az utolsó magyar király. Károly különbékekkel is próbálkozott, elvesztette a birodalmát, majd többször megpróbált visszatérni Magyarországra is.

A szerencsétlen sorsú király 1922-ban Madeira szigetén hunyt el. Ám utódai még ma is élnek.

Habsburg Györgyöt valószínűleg sokan ismerik Magyarországon, ő ma az ország nagykövete Párizsban. Idősebb testvére pedig az a Habsburg Károly, akinek a fia, az 1997-ben született Ferdinánd Zvonimir lehetne ma Magyarország királya, ha a történelem máshogy alakul.

Ő nagyon modern, autóversenyzéssel is foglalkozik, sőt, még komoly sikereket is elért, hiszen például tavaly a Le Mans-i 24 órás verseny egyik kategóriájának győztese lett. Az ő legidősebb testvére pedig Habsburg Eleonóra, aki egy gyönyörű "Habsburg hercegnő", még modellként is foglalkoztatták korábban a 28 éves szépséget, aki amúgy ékszertervezőként végzett az egyetemen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás