promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csodálatos Robert Downey Jr. is benne volt a Stranger Things-ben, de te nem is vetted észre? Elképesztő dolgot szúrtak ki a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez egy olyan fordulat, ami mindent megmagyaráz.

Amióta a Stranger Things negyedik évadja napvilágot látott, elképesztő rajongási hullám söpört végig a Földkerekségen. A Netflix szériája elemi erővel hasított bele a világ folyásába, a rajongók pedig már annyira várják a negyedik etap utolsó két gigahosszúságú részét, hogy lassan minden képkockát kielemeznek, akár nagyítóval is.

Az új etap egyik legjobb karaktere Eddie Munson, akit Joseph Quinn alakít. A rajongók hamar megszerették a karaktert, akiről később kiderült, hogy egy élő személyről mintázták, méghozzá a sorozat kiötlői, a Duffer-fivérek mondták ezt el egy interjú során. Eddie Munsont ugyanis Damien Echols-ról mintázák meg, akit 1993-ban vitatottan ítéltek el gyilkosságért az egyesült Államokban.

Később szabadult, majd spirituális munkájairól lett híres, azóta is rengeteg showműsor vendége az Államokban.

De Eddie Munsonról az a teória is járja az internet furcsa bugyraiban, hogy ő lehet a titokzatos és rejtélyes 10-es, aki szintén a Papa egyik tanítványa, de idejekorán megszökött a szigorú intézményből. A rajongók még videót is összevágtak, amelyben azt próbálják bemutatni, hogy Eddie mindig takargatja azon kézfejét, ahová a 10-es szám lehet felírva.

Az, hogy kiderüljön az igazság, már csak néhány napot kell várni. Egy dolog azonban biztos, és ki is derült, mivel a fanok azt is sokáig találgatták, hogy vajon kire hasonílathat irtózatosan nagyon a színész. Már az első pillanattól több százezren nagyon úgy tekintettek a színészre, hogy annyira ismerős nekik, mintha már több tucat filmben is szerepelt volna. Aztán valaki előállt a farbával, és megmutatta a világnak, hogy bizony tényleg olyan, mintha már láthattuk volna őt.

Joseph Quinn ugyanis kísérteties módon hasonlít a Marvel-univerzum Vasemberére, a fiatal Robert Downey Jr-ra. Ez pedig így már mindent megmagyaráz, talán ezért is éreztük a színészt ennyire közel magunkhoz, aki úgy lépett elénk, mint egy nagyon régi, szeretett ismerős lenne, akit mindig szívesen fogadunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás