promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő dolog derült ki az Obi-Wan Kenobi utolsó részéről
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha ez igaz, akkor ennek minden rajongó örülni fog.

Jövő szerdán érkezik az Obi-Wan Kenobiról szóló Star Wars-sorozat utolsó része. Az legutóbbi 5. rész talán az egész minisorozat legjobb epizódja volt, több fontos kérdésre is választ kaptunk, és az is bebizonyosodott, hogy a Disney nem rúgta fel a Kánont, hiszen kiderült, a Főinkvizítor mégsem halt meg.

De hogy is maradhatott életben a Főinkvizítor, ha Reva keresztüldöfte őt a fénykardjával? A Főinkvizítor a pau'anokhoz tartozik, vagyis az Utapau-i néphez, akikre jellemző, hogy két gyomruk van. Vagyis attól, hogy az egyiket Reva keresztülszúrta, attól még a másik funkcionálhatott, ráadásul a sérüléseit később kibernetikával meggyógyíthatták, mint a Boba Fett jobbkezeként ismert Fennec Shand esetében is.

Továbbá választ kaptunk arra a kérdésre is, hogy Reva honnan tudta, hogy Darth Vader valójában Anakin Skywalker. Egy igazán jó flashback-jelenetben láthattuk, hogy Reva valóban az egyik kis Jedi növendék volt a sorozat nyitányából, aki társaival együtt próbált kijutni a Jedi Templomból, amit a 66-os parancsot éppen végrehajtó klónok ostromoltak. Itt találkozott össze Reva Anakinnal, aki akkor már a Sötét Oldal szolgálójaként ölte le a Jediket, köztük az ifjakat is. Reva viszont életben tudott maradni, és később beépült az Inkvizítorok közé, hogy ott Vader közelébe kerülhessen, és bosszút állhasson rajta.

Az Obi-Wan Kenobi sorozat eddigi epizódjai átlagosan 45 percesek voltak, így adná magát, hogy az utolsó rész is ilyen hosszú lesz. Azonban korábban arról lehetett hallani, hogy a minisorozat összesen 5 óra 20 perces lesz, és ha összeadjuk az első 5 epizód játékidejét, akkor az a megdöbbentő eredmény jön ki, hogy a befejező epizód már egy mozifilm hosszúságú, 93 perces lezárás lesz.

Ezt támasztja alá a Twitteren korábban megjelent képernyőkép is, amin ugyancsak az szerepel, hogy a sorozat utolsó része 1 óra 33 perces lesz. Ezek után nem csoda, hogy Kanada egyes városaiban moziban is  fogják vetíteni az Obi-Wan Kenobi fináléját, míg néhány Cineplex moziban az utolsó két epizódot és a teljes minisorozatot le fogják adni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás