promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális csavar a Star Warsban: Luke Skywalkert könyörtelenül megölték, Darth Vaderék nyertek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csupán egyetlen dologra volt szükségük a rohamosztagosoknak ahhoz, hogy pillanatok alatt lenyomják Luke Skywalkert és az ellenállást.

Talán nem is létezik olyan ember a világon, aki legalább ne hallott volna az 1977-ben indult, legendás Star Wars-szériáról, amiben megismerhettük a Skywalker család hősies, és kevésbé hősies tagjait, akik fájdalmukban a sötét oldalt választották.

George Lucas klasszikus filmjei emberek millióinak kedvencei, bár sokan nem értik, hogy a gonosz birodalmi rohamosztagosok miért céloztak mindig olyan rettenetesen, mintha nem is tudnának lőni – most megtudhatjuk, milyen lett volna a Star Wars, ha ez másképp van.

A Corridor nevű, speciális effektusokra szakosodott amerikai YouTube-csatorna nemrég feltöltött egy videót, amiben megnézhettük, hogy milyen lett volna az 1977-es Star Wars IV. rész – Egy új remény úgy, hogy a rohamoszagosok pontosan és könyörtelenülü lövöldöznek benne hőseinkre – a végeredmény pedig egyenesen brutális lett.

A videóban a rohamosztagosok Luke Skywalkert és Leia hercegnőt is különös kegyetlenséggel lelövik, de Obi-Wan Kenobi, C-3PO, Lando, Chewbacca és Han Solo is durva halált halnak – ez pedig egyszerre meghökkentő, illetve bizonyos szempontból vicces a megvalósítás miatt.

Itt lehet megnézni a Corridor csapatának zseniálisan beteg videóját, ami máris több millió Star Wars rajongót sokkolt és szórakoztatott egyszerre – figyelem, enyhén 18+-os felvételről van szó, ami akár meg is zavarhatja a nyugalmat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás