promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő ikertornyok: Luke Skywalker, azaz Mark Hamill gyermeke pontosan úgy néz ki, mint Mark Hamill, és nemcsak ez a döbbenetes
Borítókép:  (C)Twentieth Century Fox film/Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mark Hamill fia tiszta Mark Hamill, mintha két Mark Hamill állna előttünk.

Az immáron gigantikusra növő Star Wars-univerzumnak, amely az elmúlt években folyamatosan tágul sorozatokkal is, talán nincs is ikonikusabb alakja, mint Mark Hamill, azaz Luke Skywalker, aki maga is imádja a Csillagok háborúját, egyben a film egyik főszereplője és legfanatikusabb rajongója is. És ez azért sem érdektelen, mivel nem minden korábbi szereplőről mondható el hasonló. Harrison Ford például azt szerette volna már az eredeti trilógia végén is, hogy Han Solo haljon meg. Pedig Harrison Fordnak éppen a Csillagok háborúja hozta meg a világhírnevet, majd katapultálta őt megannyi ikonikus szerepbe.

Mark Hamill viszont 45 év elteltével is imádja a Star Wars-univerzumot, őt Magyarországon is általában erről az egy szerepéről ismerik, pedig még rengeteg filmben játszott a világhírnév után is.

Mark Hamillnak két fia született és egy lánya, és persze mindhárman imádják a Star Wars világát. Nathan 1979-ben született, éppen az egyik rész forgatása közben tudta meg Mark Hamill, hogy apa lett, míg Griffin 1983-ban jött a világra. A harmadik gyermek, Chelsea Hamill pedig 1988-ban.

A két fiú kiköpött apjuk, közülük pedig Griffin foglalkozik inkább a művészettel, több filmben is szereplet az évtizedek során.

Többek között a Star Wars nyolcadik részében is, amelyet 2017-ben mutattak be a mozikban. Griffin Az utolsó Jedik című epizódban Salaka Kuchimba karakterét játszotta el. Sőt, van egy jelenet a filmben, amikor Mark Hamill mindhárom gyermeke látható lázadó katonaként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás