promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford 54 éves fia csillagközi szívtipró, Han Solo szerepét akár ő is megkaphatta volna a Csillagok háborúja eredeti trilógiájában
Borítókép:  (C)Twentieth Century Fox film: Star Wars: Return of the Jedi (1983)/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tuti, hogy nem találnád ki, mivel foglalkozik Ben Ford.

A legendás színészóriást, Harrison Fordot valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, Magyarországon legismertebb szerepéről, a Csaillagok háborújában megformálta Han Solo után a legismertebb, aki első jócselekedeteként segítetett Luke Skywalkernek és Obi-Wan Keobinak.

ám, ha legalább még kettő filmtörténeti klasszikust kell kiemelni a személyével kapcsolatban, azaz érdekesség, hogy Ford esetén egyáltalán nem vagyunk bajban még ekkor sem. Hiszen ő volt Indiana Jones, immár négyszer a filmvásznon, és ő volt Rick Deckard is a Szárnyas fejvadász-filmekből, utóbb Ryan Gosling oldalán tűnt fel a Szárnyas fejvadász folytatásában.

Harrison Ford maga a megtestesült filmtörténeti ikon, aki a legendásan karakteres szerepei mellett azért jócskán játszott inkább B-kategóriásba sorolható akciófilmekben is.

Ám a filmográfián kívül Ford családi élete, kapcsolatai és gyermekei nicnsenek már annyira a média érdeklődésének középpontjában. Gyönyörű feleségéről néhanapján ugyan jelennek meg cikkek, ám öt gyerekével kapcsolatban már szinte semmi.

Pedig legidősebb fia, Ben Ford, egy híres séf a tengerentúlon. Ben amúgy nagyon hasonlít apjára, sőt, egyes vélemények szerint le is körözi őt. A jóképű fiúban pedig minden bizonnyal ott látjuk apja Star Wars-beli Han Solo-s és Indiana Jones-os vagányságát is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás