promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége! Jason Momoa szakított a Földkerekség legszebb csajával, és már meg is van a következő szerelme?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jason Momoa körül pörög az élet. Most éppen kicsajozott.

Jason Momoáról, az Aquaman és az HBO Trónok harca sztárjáról az elmúlt hónapokban a feleségével történő szakítása mellett többek között arról is lehetett olvasni, hogy ő volt azon kevés sztárok egyike, akiről Johnny Depp és Amber Heard perében a közösségi médiában posztolt kiírások kapcsán megjegyzték, hogy a színész és a színésznő posztjait is lájkolta. Ezt nagyon kevesen lépték meg a per után.

Most azonban újra a szerelmi életéről cikkeznek, ugyanis kiderült róla, hogy szakított új barátnőjével, csodálatosan törékeny szépsséggel, a mexikói Eiza Gonzáles-szel. Pedig Jason Momoáról nem mondható el, hogy a rövid kapcsolatok híve lenne, ugyanis feleségétő, Lisa Bonet-től 22 évnyi együttlét után vált el, a pár 17 évig volt csupán együtt, majd 5 évig éltek házasságban.

Majd később robbant a bomba, hogy Jason Momoa egy törékeny szépség oldalán vígasztalódik.

Ennek a kapcsolatnak pedig most lett vége, és újra elindultak a pletykák az interneten, hogy Momoa újra összejött Lisa Bonet-tel. Ám Momoa tiszta vizet öntött a pohárba az Oscar-gálán, hogy nem költözött vissza volt feleségéhez, mindössze a két közös gyermek köti őket össze.

Eiza González a Földkerekség egyik legjobb csaja, aki többek között szerepelt a Halálos iramban spin-offjában is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás