promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális döntést hozott II. Erzsébet, minden megváltozik Nagy-Britanniában
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem várt fordulat.

Az elmút hetekben mindenki II. Erzsébettel foglalkozott, hiszen őfelsége most tartotta a platina jubileumi ünnepségeket, vagyis trónralépésének 70. évfordulóját. Az ünnepségek elképesztő pompa mellett történtek, már az első nap hatalmas felvonulás történt a Buckingham-palota előtt. Meghan Markle és Harry herceg is hazalátogatott az ünnepségsorozatra, amegy ismét hatalmas hír volt a médiában.

Vilmos és Károly herceg is jótékony részese volt az ünnepségeknek, ám András herceg, II. Erzsébet haramdik gyermeke kicsit kimaradt az egész ünnepségsorozatból, most kiderült az is, hogy miért.

II. Erzsébet nagy döntést hozott ugyanis.

András yorki herceget ugyanis az elmúlt időszakban nagyon komoly támadások érték, mág tárgyalásokra is kellett járnia a brit királyi család tagjának. Ám András sokáig azt gondolhatta, hogy a per lecsengése után visszatérhat a királyi család berkeibe, ám úgy tűnik, hogy nem. András herceg ugyanis nem jelenhet meg nyilvános rendezvényen a brit királyi család tagjaival, csupán privát eseményeken - írja a The Sun-t idézve a Femcafé.

A lap szerint Vilmos és Károly herceg is lobbizott azért, hogy II. Erzsébet ilyen döntést hozzon. A The Sun ízt is megírta, hogy II. Erzsébet mindezt egy privát beszélgetésen közölte fiával, hogy a család érdekeit szolgálják, ha egy darabig nem engedik szerepelni nyilvános ünnepségre.

Hihetetlen érdekességek érdekelnek még a brit királyi családról?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás