Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Brutális döntést hozott II. Erzsébet, minden megváltozik Nagy-Britanniában

Brutális döntést hozott II. Erzsébet, minden megváltozik Nagy-Britanniában

Zene, Film & Kultúra

Brutális döntést hozott II. Erzsébet, minden megváltozik Nagy-Britanniában

Zene, Film & Kultúra

Promotions 04:34

Nem várt fordulat.

Az elmút hetekben mindenki II. Erzsébettel foglalkozott, hiszen őfelsége most tartotta a platina jubileumi ünnepségeket, vagyis trónralépésének 70. évfordulóját. Az ünnepségek elképesztő pompa mellett történtek, már az első nap hatalmas felvonulás történt a Buckingham-palota előtt. Meghan Markle és Harry herceg is hazalátogatott az ünnepségsorozatra, amegy ismét hatalmas hír volt a médiában.

Vilmos és Károly herceg is jótékony részese volt az ünnepségeknek, ám András herceg, II. Erzsébet haramdik gyermeke kicsit kimaradt az egész ünnepségsorozatból, most kiderült az is, hogy miért.

II. Erzsébet nagy döntést hozott ugyanis.

András yorki herceget ugyanis az elmúlt időszakban nagyon komoly támadások érték, mág tárgyalásokra is kellett járnia a brit királyi család tagjának. Ám András sokáig azt gondolhatta, hogy a per lecsengése után visszatérhat a királyi család berkeibe, ám úgy tűnik, hogy nem. András herceg ugyanis nem jelenhet meg nyilvános rendezvényen a brit királyi család tagjaival, csupán privát eseményeken - írja a The Sun-t idézve a Femcafé.

A lap szerint Vilmos és Károly herceg is lobbizott azért, hogy II. Erzsébet ilyen döntést hozzon. A The Sun ízt is megírta, hogy II. Erzsébet mindezt egy privát beszélgetésen közölte fiával, hogy a család érdekeit szolgálják, ha egy darabig nem engedik szerepelni nyilvános ünnepségre.

Hihetetlen érdekességek érdekelnek még a brit királyi családról?

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria