promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt Zelenszkij sorsa – ennyi volt?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub döntött arról, folytatja-e A nép szolgáját.

Az RTL Klub alig egy hónappal az orosz-ukrán háború kirobbanása után nagy lehetőséget látott abban, hogy műsorra tűzze Magyarországon a Zelenszkij elnök főszereplésével készült filmsorozatot. A nép szolgája első epizódja március 20-án került a képernyőre, és hozta is az elvárt számokat, hiszen a teljes lakosság körében 561 ezren voltak kíváncsiak rá.

Ahogy azonban kezdett elhúzódni a konfliktus, a hazai közönség úgy fordult el az ukrán produkciótól. Mostanában már csak 200-250 ezren kapcsoltak a dupla epizódokra, és alighanem lesz még ennél lejjebb is. A csatornának tehát döntenie kellett, hogy műsoron hagyja-e a szatirikus alkotást.

Egy szünet talán nem jött volna rosszul számára, a RTL Klub azonban bevállalós kedvében volt, és úgy döntöttek, hogy megszakítás nélkül viszik végig A nép szolgáját. Minderről a Sorozatwiki is beszámolt, de a csatorna műsorújságjában is szerepel a széria.

Az első évad egyébként június 12-én ért véget, így még kettő van hátra. Összesen 51 epizód készült a Zelenszkij-féle sorozatból, 24-en már túl vagyunk, és június 19-én nekirugaszkodhatunk egy újabb 24 részes etapnak. Marad a 19, illetve 19:30 órás kezdés is, nem dugják el tehát egy későbbi időpontra.

Megvannak egyébként már az évadzáró nézettségi adatai is, és ezek alapján tovább folytatódott a lejtmenet. A Media1 információi szerint a két legutóbbi rész 61, illetve 51 ezer nézővel (AMR) futott, ami 8, illetve 6,2 százalékos lineáris közönségarányra volt elegendő.

Az RTL Klub becsületére váljék, hogy a háború február végi kirobbanását követően elképesztően gyorsan léptek, pár hét alatt elkészítették a magyar nyelvű szinkront, amelyben Papp Dániel (Papp János színművész fia) adja Zelenszkij magyar hangját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás