promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Avril Lavigne szoknyája úgy szétnyílt koncert közben, hogy több tízezer ember is láthatta a bugyiját? Nagyon úgy tűnik a képek alapján
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Forró villantás egy olyan helyen, ahol tényleg a világ színpadán állsz.

A punkrock-szcéna egyik legikonikusabb előadója, akiért Magyarországon is tízezrek rajonganak a mai napig, valami elképesztően energikus színpadi showműsorral rukkolt elő. Beindult a nagy turné, és Avril egyre-másra posztolja a hangulatos fotókat a közösségi oldalára, amelyet természetesen azonnal elözönlenek a rajongók. És nagyon úgy tűnik, hogy a punkrock koronázatlan királynője újabb és újabb proejekteken töri a fejét.

Nemrégiben jelent meg a hetedik stúdióalbuma, a turné tárgya is most éppen ez. A lemezen lévő számok pedig ismét csak a szerelem témakörét járják körül, a végkicsengésük pedig szinte mindig ugyanaz, hogy van remény. Avril amúgy részben saját életére is reflektál, hiszen hamraosan újra férjhez megy, és azt mondta, hogy hosszú idő után úgy tűnik, hogy megtalálta az igazit.

És miközben a színpadon és a való életben is történnek vele a dolgok, a jó dolgok, aközben bejelentett még egy nagyobb projektet, amelybe bele fog vágni nemsokára. Szakácskönyvet akar majd írni. De már újabb meglepetés albumokon is jár az agya, például egy karácsonyi különkiadáson.

És hogy mennyire energikus mostanában?

Azt hűen tükrözi ez a kis fotósorozat a kanadai turné egyik állomásáról, hatot kell lapozni a sorozatban, és megtaláljátok a gigantikus szoknyás-lábemelős fotót is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás