promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen félelmetes UFO-támadást még nem láthattunk hollywoodi filmben - Nem előzetes
Borítókép:  youtube.com/UIP-Duna Film (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Nem című horrorfilm magyar előzetese, ami egy igazán hátborzongató mozis élményt ígér.

A komikusból már-már ikonikus horrorrendezővé váló Jordan Peele a 2017-es Tűnj el! című zseniális filmmel bebizonyította, hogy a legnagyobbak között van a helye, hamarosan pedig újabb rémálmokat fog okozni nekünk az elméjével, ugyanis minden jel arra utal, hogy most űrlényekkel fog riogatni minket a következő alkotásában – ami amúgy kifejezetten furcsa címet kapott.

A Nem című misztikus sci-fi/horrorban egy csendes kis szurdok lakói nagyon megrémülnek, mikor megmagyarázhatatlan események történnek körülöttük, és hamar rájönnek, hogy felfele kell nézniük, ha fel akarják fedni, hogy vajon mi is okozhatja a felkavaró dolgokat – még a felhőkben sem bízhatnak, hiszen minden bizonnyal ott lapul a „gonosz”.

A Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Brandon Perea, Michael Wincott és Steven Yeun főszereplésével készült alkotás „hosszú”, magyar szinkronos előzetesében egy UFO is feltűnik, ráadásul nagyon félelmetes, ahogy elragadja és követi az embereket – sőt, ilyen hátborzongató módon talán még sosem láthattunk űrhajót egyetlen filmben sem.

Jordan Peele mesterien ért a feszültségkeltéshez és a hangulatteremtéshez, így biztos, hogy a Nem is elképesztő élmény lesz a műfaj rajongóinak – már csak azért is, mert rég volt a mozikban UFO-s film, pedig az embereket láthatóan nagyon érdekli a téma.

Itt lehet megtekinteni az augusztus 11-én érkező Nem magyar nyelvű előzetesét, ami alapján egyenesen kihagyhatatlan lesz ez a film:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás