promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Madonna meghozta élete legnehezebb döntését, ebbe bele fognak remegni a Netflix nézői
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Madonna hosszú ideig morfondírozott, de végül sikerült dűlőre jutnia, és ennek nagyon fognak örülni a rajongói.

A jelenleg 63 éves Madonna egy igazi popikon, aki olyan pályafutást tudhat maga mögött, mint senki más ezen a világon. Több mint 300 millió eladott lemez után nem csoda, hogy az ő életéből is filmet csinálnak Hollywoodban, de van egy kis csavar: ő maga rendezi az alkotást az Oscar-díjas Diablo Codyval (Juno) közösen írt forgatókönyve alapján – ami érthető, hiszen nála jobban senki sem tudná elmesélni a történetét.

Madonna állítólag nagyon sokat dolgozott a saját életrajzi filmjének forgatókönyvén, hiszen kiemelten fontos volt számára, hogy a végeredmény valós és őszinte legyen. Ennek tudatában nem meglepő, hogy elképesztően nehéz volt eldöntenie, hogy ki alakítsa őt az előkészületi fázisban lévő alkotásban, hiszen olyan színésznőt kellett találnia, aki hitelesen tudja megformálni őt, képes átadni a belső vívódását és még színpadi jelenléttel is rendelkezik – közel lehetetlen volt a feladat, de úgy tűnik, hogy végül sikerült kiválasztania a szerencsést.

Hosszadalmas procedúra előzte meg Madonna döntését, hiszen a versenyben lévő színésznők rengeteg fronton voltak kénytelenek bizonyítani: állítólag napi 11 órákat kellett táncolniuk, az énektudásukat is muszáj volt megcsillogtatniuk, és persze színészileg is oda kellett tenniük magukat.

Egyes források szerint Florence Pugh, Alexa Demie és Odessa Young is közel kerültek a „győzelemhez”, de végül a Netflixen futó sikersorozat, az Ozark és az Inventing Anna sztárja, Julia Garner lett a kiválasztott.

Julia Garner egy hihetetlenül tehetséges színésznő, aki biztos, hogy lenyűgöző alakítást fog nyújtani Madonnaként – sőt, még az is lehet, hogy Oscar-díjat fog nyerni a munkájáért, mint annak idején a Bohém rapszódia színésze, Rami Malek, aki Freddie Mercuryként alkotott maradandót.

Az még egyelőre nem derült ki, hogy mikor láthatjuk Madonna életrajzi filmjét, de abból kiindulva, hogy már megvan a rendező, a forgatókönyv, a főszereplő és a pénzt biztosító stúdió (Universal), így minden bizonnyal jövőre már mozikba kerülhet a várva várt alkotás, ami leginkább az énekesnő csúcsra jutásáról fog szólni.

Íme Julia Garner:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás