promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eltorzult Madonna arca? - Szinte rá sem lehet ismerni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Madonna már 63 éves, de az Instagram fotóin még mindig hibátlannak tűnik a külseje, ami vetekedik egy tinédzserével. Most lefotózták őt filterek és photoshop nélkül, és egészen sokkoló az eredmény.

Madonna a fiával, Rocco Ritchie-vel vacsorázott, amikor a paparazzik lefotózták őket, ahogy elhagyják az éttermet. A popikon tetőtől talpig feketében volt, és egy apró mosolyt villantott a fotósoknak, de igyekezett gyorsan továbbállni.

Madonna az utóbbi időben sem lett szégyenlős, Instagramra sorra töltötte fel az olyan fotókat, amin megmutatja az idomait.

A követőit is elkápráztatta örökké fiatalos megjelenésével, a rajongók pedig azt állítják, hogy tinédzsernek tűnik. Míg néhány seregnyi követője azt mondta a pop királynőjének, hogy „hibátlannak” és „lenyűgözőnek” néz ki, mások úgy nyilatkoztak, hogy hiányzik, hogy lássák a „valódi arcát”.

A mostani képeken látható a valódi arca, ami szinte már sokkoló a sok photoshoppolt fotó után. De nem hogy az Instagramra feltöltött fotókra nem hasonlít, hanem a sok plasztikai beavatkozás miatt már egykori önmagára sem nagyon.

Egyre többen jelzik Madonnának, hogy sajnos az idő múlásával ő sem tud mit kezdeni, és el kellene fogadnia inkább önmagát, és méltóssággal viselni az eltelt éveket, hiszen a befutott karrierjére igenis büszke lehet, és a rajongói nagyon szeretik őt botox nélkül is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás