promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Madonna 63 évesen ismét félmeztelenre vetkőzött, de valami nagyon nem stimmel a pikáns képpel - 18+
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Madonna szinte felismerhetetlen a dögös képen, amivel felrobbantotta az internetet.

Madonna egy igazi szexszimbólum volt a '80-as, '90-es években, hiszen mindig is bevállalós volt a stílusa, és sosem számított egy túlzottan szégyenlős alkatnak, így rengeteg gátat sikerült lerombolnia az évtizedek alatt. A popsztár jelenleg, 63 évesen is aktív, ráadásul van egy 36 esztendővel fiatalabb pasija, akivel boldogabb, mint valaha – közben pedig óriási villantásokkal örvendezteti meg a rajongóit.

Madonna megint egy elég forró fotót rakott ki magáról, amin félmeztelenül pózol, és csupán a haja takarja a hatalmas melleit, semmi más – viszont szinte alig lehet ráismerni a rengeteg szépítő effekt miatt, amivel próbálta fiatalabbnak mutatni magát, de végül inkább úgy néz ki, mint egy porcelánbaba.

Ettől a furcsaságtól eltekintve rengeteg embernek bejött Madonna pikáns fotója, hiszen az énekesnő még most is hihetetlenül dögös, csak úgy tűnik, hogy nem igazán akarja elfogadni a korát – vagy legalábbis olyan képeket tölt fel magáról, amiken 30-40 évvel fiatalabbnak tűnik, és ezzel kicsit nevetséges helyzetbe hozza magát.

Itt lehet megtekinteni Madonna 18+-os bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás