promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leesik az állad: ennyire csúcsbombázó a Harry Potter spin-off, a Legendás állatok Göthéjének felesége, a gyönyörű Hannah Bagshawe
Borítókép:  ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fantasztikus, fantasztikus.

2022 egyik legnagyobb dobása volt Magyarországon is a mozikban az a Harry Potter spin-off, amelyet már tízezrek vártak. A Fantasztikus állatok-filmek harmadik része pedig nem mással rukkolt elő, mint Dumbledore titkával, amelynek ki kellett derülnie, a Jude Law és Mads Mikkelsen főszereplésével készült film amúgy elérhető már az HBO Max kínálatán is. Szpojlerek nélkül megyünk tovább, mivel cikkünkben a film egyik ikonikus főszereplőjéről, a zseniális és ezerarcú Eddie Redmayne-ről lesz szó.

Aki olyan elképesztően fantasztikus produkciókban szerepelt karrierje során, mint a Stephen Hawking életéről szóló A mindenség elmélete cím alkotás vagy éppen A dán lány. Eddie Redmayne ugyan még csak 40 éves, de már 2015-ben megkapta az Oscar-díjat, majd bezsebelte a Golden Globe-díjat is. 

Elképesztő, de a patinás Eton College-ba például Vilmos herceggel együtt járt órákra, így rengetegszer találkozhattak is. Eddie amúgy művészettörténetet tanult az egyetemen, majd később fordult csak a színészet felé. Rengeteg színházi szerepet kapott, majd a filmekben is kipróbálta magát, és nagyon gyorsan elképesztő hírnévre tett szert a tehetséges színész, aki később modellkedésbe is belevágott.

Eddie Redmayne egy igazi ikonná nőtte ki magát, finom mozdulataival, zseniális mimikájával mindenkit ámulatba tud ejteni a filmvásznon.

És hogy kit szeret?

2014-ben házasodott össze a gyönyörű Hannah Bagshawe-val, a kapcsolat nem volt első látásra szerelem, nagyon sokáig szoros barátságot ápoltak egymással, miután egy jótékonysági divatbemutatón találkoztak. Hannah Bagshaw a divatiparban és a pénzügyi világban is otthonosan mozog, antik bútorokkal is üzletel és pénzügyi kommunikációval is foglalkozik.

A közösségi médiában nincs jelen, férje mellett pedig ritkán tűnik fel nyilvános eseményeken.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás