promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez melle élő adásban látszódott ki, a kamera mindent vett az MTV díjátadóján
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez igazán nem visszafogott ruhakölteményben jelent meg az MTV díjátadóján.

Jennifer Lopez és Ben Affleck igazán élik közös életüket, amelyben mindig van új fejlemény. A párról amúgy rengeteg lesifotó is készül, a felvételéhes paparazzok mindig sasszemmel figyelik a sztárpár otthonát. Azaz csak figyelték, mivel Jennifer és Ben új otthonra talált a napokban. korábban még csak pletyka szintjén lehetett hallani a páros házvásárlásáról, ám úgy tűnik, hogy ebben a helyzetben a pletykák igaznak bizonyultak.

Ben Affleck és Jennifer Lopez új szerelmi fészekre lelt.

Potom 60 millió dollárt fiezttek a palotáért, amely korábban Danny DeVito-é volt. Közben Los Angeles utcáin is elcsípték a lesifotósok a sztárpárt, ahogy éppen ételt vásárolnak, az énekesnő pedig viselte most éppen azt a gyűrűt, amelyet eljegyzési gyűrűként kapott párjától. A nem túl visszafogott darabról rengeteg kép jelent meg az interneten.

Majd Jennifer Lopez mostmár a nagy nyilvánosság előtt került úgy reflektorfénybe, hogy lesifotósok sem kellettek, hogy egy elképesztően szexi fotó készüljön róla úgy, hogy a fél melle kilóg.

Az énekesnő ugyanis az MTV Movie & TV Awards-on jelent meg valami elképesztően sokat mutató ruhában, amely alig takart valamit. És miközben a díjat átvette, egy magható pillanatban, még a melltartó nélküli ruhája is kicsit feélrehúzott, hogy aztán csak szőke tincsei takarják a melleit.

A ruhájáról amúgy Jennifer Lopez is töltött fel képeket a saját Instagram-oldalára, IDE kattintva pedig megnézhető a beszéde is ebben a ruhában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás