promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötször próbálták megölni, szerelme és rokona is az életére tört, és eddig jól is keresett vele, de most már nem fizetnek neki eleget, hogy újra bevállalja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elege lett abból, hogy állandóan meg akarják ölni, ráadásul már nem is kapna érte jó pénzt.

Január közepén mutatták be a mozikban a Wes Craven kultikus horrorszériája, a Sikoly legújabb részét, ami 25 évvel az eredeti film története után játszódik. Az ötödik etapban nemcsak új karaktereket ismerhettünk meg, de visszatért a jól megszokott trió is Sidney, Dewey, és Gale személyében. Ugyan a SIkoly 5. része hangulatos és brutális lett, még a jól festő írói magyarázat ellenére is csupán az eredeti film újrázása volt, egy nosztalgikus biztonsági játék, ami már olyan szinten bugyuta és ostoba volt, hogy az már egy Sikolynál sem megbocsátható.

A film mégis bezsebelt 120 millió dollárt globális szinten, és nem is telt bele sok időbe, a stúdió hamar zöld utat adott a folytatásnak, aminek forgatása állítólag még idén nyáron elkezdődik. Mind ez idáig úgy tűnt, hogy Courteney Cox és Neve Campbell is visszatérnek a 6. részre, most azonban hivatalossá vált, hogy a következő Sikoly-ban elmarad a Sidney kontra Ghostface összecsapás, ugyanis Campbell otthagyta a produkciót.

„A továbblépésem egy nagyon nehezen meghozott döntés volt. Azt üzenem az összes Sikoly-rajongónak, hogy szeretlek titeket. Mindig is elképesztő módon támogattatok engem, és örökké hálás leszek ezért nektek, meg azért is, amit ez a franchise az elmúlt 25 évben adott nekem. Nőként elképesztően sokat kell dolgoznom a karrieremen azért, hogy megmutassam, mennyit érek, és ez különösen igaz a Sikoly-franchise-ra. Úgy éreztem, hogy az ajánlat, amivel megkerestek, nem volt egy szinten azzal az értékkel, amit én ebbe a franchise-ba behoztam”

Kétségtelen, hogy ez a bejelentés hatalmas érvágás a rajongóknak, hiszen Ghostface ugyanúgy nem sokat ér Sidney Prescott nélkül, mint Michael Myers Laurie Strode nélkül. Azt persze nem tudni, hogy mekkora pénzt ajánlottak Campbell-nek, és mekkora szerepet szántak volna neki a következő filmben, szóval nem biztos, hogy arról van szó, hogy a színésznő túlságosan kapzsivá vált volna. Azonban jobb, ha megbarátkozunk a szomorú ténnyel, hogy a 2023. március 31-én érkező Sikoly 6-ban Sidney Prescott nem fog már szembeszállni Ghostface-el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás