promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Távozik a népszerű sikerműsor, amit félmillió magyar nézett minden hétköznap
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pár nap, és lekerül a képernyőről.

Május 9-én indult el a TV2-n a Drágám, add az életed! új évada, amit Köllő Babett és Till Attila vezet. Az idei szériában olyan híres párosok szerepeltek, mint Bódi Csabi és Bódi Gina, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha, Visváder Tamás és Palácsik Lilla, Kökény Attila és Kökény Aranka, Heatlie Dávid és felesége, Dóri, Voksán Virág és Valentényi Laci, Hódi Pamela és Tóth Bence, Jolly és Szuperák Barbara, Kandász Andi és Borszéki Ferenc, Henry Kettner és Kiss Rebeka, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Kótai Misi és Kótai Kriszta, Solti Ádám és Solti Berni, Cooky és Szécsi Debóra, valamint Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viki.

A TV2 sikerműsora nem hozott rossz nézettséget a csatornának, átlagosan félmillió magyar ember nézte minden hétköznap este, ahogy a párosok frucsábbnál furcsább feladatokban próbálnak helytállni és minél több pontot bezsebelni. A 21. héten az alábbiak szerint alakult a Drágám, add az életed! nézettsége a teljes lakosságban és a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban:

  • Hétfő: 543 ezer (teljes lakosság), 162 ezer (18-49)
  • Kedd: 511 ezer (teljes lakosság), 165 ezer (18-49)
  • Szerda: 498 ezer (teljes lakosság), 163 ezer (18-49)
  • Csütörtök: 480 ezer (teljes lakosság), 162 ezer (18-49)
  • Péntek: 471 ezer (teljes lakosság), 144 ezer (18-49)

A héten beléptünk a műsor All Star-etapjába, vagyis az elmúlt négy hét győztes párosa küzd meg egymással, és pénteken közülük fog kikerülni az abszolút nyertes. A Drágám, add az életed! sávjába június 13-tól A hegyi doktor újra rendel című sorozat kerül, amit 20:45-től a Doktor Balaton új részei követnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás