promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp tényleg visszatérhet Jack Sparrowként A Karib-tenger kalózai folytatásában
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A győztes per után Johnny Depp mégis újra Jack Sparrow kapitányként térhet vissza.

Johnny Depp megnyerte az 50 millió dolláros pert volt felesége, Amber Heard ellen. A színész az ítélet kihirdetése után köszönetet mondott az esküdtszéknek, amiért "visszaadták az életét". Hogy Hollywood hogyan reagál a bíróság döntésére, és az ítélet mennyiben fogja befolyásolni a két színész karrierjét, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre minden Depp-rajongót az érdekli, hogy ezek után a Disney mikor fog térden kúszva bocsánatot kérni a filmsztártól, és mikor hívják vissza A Karib-tenger kalózai franchise-hoz.

Igaz, Johnny Depp nemrég egyértelműen kijelentette, hogy nincs az a pénz, amiért újra együtt dolgozna a DIsney-vel, azonban a népszerű kalózos széria producere, Jerry Bruckheimer korábban megpedzegette annak a lehetőségét, hogy a színész még visszatérhet Jack Sparrow kapitányként a jövőbeni A Karib-tenger kalózai filmekben.

Depp visszatéréséről beszélt ugyancsak egy meg nem nevezett személy, aki egykor a Disney-nél dolgozott, mint döntéshozó.

„Abszolút azon a véleményen vagyok az ítéletet követően, hogy A Karib-tenger kalózai franchise rebootjában visszatérhet a Johnny Depp által játszott Jack Sparrow kapitány. Egyszerűen túl sok a potenciál a mozibevételekben, ráadásul a karakter is szerves részét képezi a Disney kultúrájának. Most pedig, hogy Jerry Bruckheimer producer épp a Tom Cruise főszereplésével készült Top Gun: Maverick óriási sikerében fürdőzik, egyre inkább úgy tűnik, hogy igény van a nagy, nézőket bevonzó hollywoodi sztárokra az olyan népszerű franchise-okban, mint amilyen A Karib-tenger kalózai is”

Persze nem érdemes készpénznek venni ennek a névtelen illető spekulációit, de mivel Bruckheimer eddig is jó viszont ápolt Deppel, nem kizárt, hogy valamikor leülnek, és egy kávé vagy egy whisky mellett megbeszélik, mi legyen Sparrow kapitány sorsa. Johnny Depp számára nagyon fontosak a rajongói, és az ítélet kihirdetése után publikált közleményében utalt is rá, hogy mennyi támogatást és szeretet kapott a világ számos pontjáról, szóval lehet, hogy a színész még átgondolja korábbi kijelentését, és mégis újra belebújik az ikonikus karakter bőrébe, hogy ezzel is meghálálja a rajongói támogatását.

A Disney jelenleg két forgatókönyvet is fejleszt A Karib-tenger kalózai franchise-on belül, az egyiknek a főszerepére pedig Margot Robbie-t szemelték ki. Könnyen lehet, hogy Jack Sparrow ebben a rebootban fog legközelebb feltűnni, de csak, mint mellékszereplő. Ha pedig mindkét fél nyitott a közös munka folytatására, akkor elkészülhet a fő történetszál 6. része, amiről Depp korábban azt nyilatkozta, hogy azzal a filmmel mondana végső búcsút a legendás kalózkapitánynak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás