promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar Vasembert választották a legjobbnak Törökországban
Borítókép:  InterCom
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez aztán az elismerés.

Fekete Ernő kiváló magyar színész, akinek a hangját egyszerűen lehetetlen nem felismerni. A színművészt a Marvel-rajongók Tony Stark, azaz Vasember magyar hangjaként ismerhetik, de más filmekben is szinkronizálta már Robert Downey Jr-t. Fekete Ernőt korábban olyan filmekben láthattuk, mint a Foglyok, a Brazilok, a Spirál, a Félvilág, a Kincsem, vagy az Így vagy tökéletes. Utóbbiban nyújtott alakításáért most díjat is kapott Törökországban; a Yellow Umbrella díjat nyerte el a Balkán Panoráma Filmfesztiválon, melyet május végén rendeztek meg Izmirben.

A törökországi Balkán Panoráma Filmfesztiválon idén Magyarország díszvendégként vett részt és számos, a tavalyi évben bemutatott, nagy sikerű alkotással szerepelt a programban.

Az Így vagy tökéletes című rom-kom a reklámügynökségek, könyvkiadók és a közösségi média felszínes világában játszódó romantikus vígjáték, amelyben Fekete Ernő a szépírással próbálkozó, kiégett reklámszakembert alakít. A zsémbes férfi egy általa megvetett, ezoterikus sikerkönyvszerzővel keveredik romantikus kalandokba, hogy beindítsa saját írói karrierjét, ám, ahogy az lenni szokott, semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezte.

A filmért a 2021-es Magyar Mozgógép Fesztivál legjobb rendezőnek járó díját elnyerő Varsics Péter rendező korábban elmondta, olyan színészeket kerestek a címszerepekre, akiket a magyar közönség még nem látott együtt a filmvásznon, Fekete Ernő pedig szinte a kezdetektől a legesélyesebbek között volt. A budapesti Katona József Színház művésze több hazai filmprodukcióban szerepelt, illetve az ő hangján szólal meg számos népszerű külföldi sztár is magyarul. Az Így vagy tökéletes című filmben Fekete Ernő partnere Béres Márta, illetve feltűnik Trokán Nóra, Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Lengyel Tamás és Hegedűs B. Géza is.

A film már elérhető a magyar streamingszolgáltató, a FILMIO kínálatában. A Promotions kritikáját az alábbi cikkben olvashatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás