promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentés Nagy-Britanniában: II. Erzsébetnek nem kell tovább várnia, hosszú hónapok óta érett már
Borítókép:  TASR / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eljön ez a nap is.

Ez az év valószínűleg II. Erzsébet életének egyik legfontosabb éve, ugyanis őfelsége, a királynő idén ünnepli trónralépésének 70. évfordulóját, avagy divatos kifejezéssel élve platina jubileumát. Őfelsége elképesztően hosszú ideje van a trónon, de még így is több mint két év választja el attól, hogy ő legyen a valaha legtöbbet a trónon ülő uralkodó. Az viszont szinte boritékolható, hogy azt a képzeletbeli listát ő vezeti, amelyen az uralkodókat a róluk a médiában megjelenő cikkek, riportok, videók vagy éppen könyvek szerint állítják egy lajtsromba.

Őfelségének az utóbbi években még több gondja akadt a nyilvánossággal, Meghan Markle és Harry herceg családtól való eltávolodása, majd a körülöttük megélénkülő médiazaj, illetve András herceg bírósági ügye elképesztően érdekelte a nyilvánosságot, a világ szinte minden országában.

Pozitív hírekből kevés jutott őfelségének az elmúlt években, ám most egy elképesztően fontos örömhír látott napvilágot. Ugyanis kiderült, hogy II. Erzsébet a platinajubileumi ünnepségek alatt végre láthatja majd Meghan Markle és Harry herceg kislányát, a kis Lilibetet, aki igazából II. Erzsébetről kapta nevét.

Lilibet egy éves lesz már, de az uralkodó még nem találkozott vele, sőt, a kislány születése óta a hercegi pár is csupán egyetlen alkalommal tért vissza Nagy-Britanniába. Ám most a platina jubileumi ünnepségek alatt tartják a kislány születésnapját is.

A születésnapi bulira Frogmore Cottage-ban kerül majd sor.

Íme Meghan és Harry gyermekei:

(via Daily Mail)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás