promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palpatine megint visszatér, mégpedig ebben a Star Wars sorozatban – előzetes
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ősszel sem maradunk Star Wars nélkül, ugyanis jön a The Bad Batch 2. évada.

Egymás után fognak érkezni a Star Wars-tartalmak a Disney+-ra. Jelenleg is fut az Obi-Wan Kenobiról szóló minisorozat, ami kétségkívül az elmúlt 45 év egyik legjobb produkciója, ami a messzi-messzi galaxisban játszódik. A hatrészes sorozat első két epizódjáról készült beszámolónkat az alábbi cikkben olvashatjátok:

Nyár végén debütál a Cassian Andor századosról szóló sorozat 1. évada, és 2023 februárjában debütál A mandalóri 3. évada. Mint kiderült, a két széria között sem maradunk Star Wars nélkül, ugyanis ősszel kerül fel a Disney streamingoldalára a The Bad Batch 2. évada.

A Rossz Osztag néven ismert 99-es klóncsapatot még A klónok háborúja animációs sorozat befejező évadában ismertük meg. Ők azok a hibás klónok, akik különleges mutációkkal rendelkeznek. Az osztag őrmesterének, Hunter-nek fokozott érzékszervi képességei vannak, Crosshair-nek kiemelkedően éles látása van, Wrecker olyan, mintha tizenkét Dwayne Johnsonból gyúrták volna össze, Tech egy magas szellemi kapacitású technikai zseni, Echo pedig egy sokáig halottnak hitt klónkatona volt, akit a Szeparatisták arra használtak, hogy kiismerjék a Köztársaság taktikai lépéseit, majd a kimenekítése után csatlakozott az osztaghoz.

A The Bad Batch első évada a 66-os parancs és a Galaktikus Birodalom megalakulásakor kezdődik, és a 99-es klónegységgel követhetjük végig, hogyan alakult át a Régi Köztársaság a klónháborúk lezárása után, és mi történt a klónkatonákkal, akiket később leszereltek, és felváltották őket a rohamosztagosok.

A The Bad Batch 1. évada pozitív visszajelzéseket kapott a rajongóktól és a kritikusoktól egyaránt, a széria méltó módon viszi tovább A klónok háborúja stílusát és hangulatát, miközben tovább tágítja a látásterünket ebben a hatalmas univerzumban. A 2. évadhoz érkezett előzetesben is több olyan bolygót láthatunk, amelyeket mind ez idáig nem ismertünk, emellett feltűnik benne a Galaktikus Szenátus ülésterme, ahol Palpatine Császár is látható, de kiszúrhatjuk Cody parancsnokot, és egy fiatal wookie Jedi is szerepet kap a történetben.

A The Bad Batch 2. évada valamikor ősszel fog debütálni a Disney+-on. Az előzetese alább tekinthető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás