promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Régóta vártak erre az HBO Max magyar előfizetői, most végre megtörtént
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek az HBO Max előfizetői.

Március 8-án indult el Magyarországon az HBO Max, amin nem csak az HBO saját gyártású filmjeit és sorozatait nézhetjük, de ide kerülnek fel a Warner Bros., a DC, és a Cartoon Network-höz tartozó produkciók is.

Nemrég vált elérhetővé az idei év egyik legnagyobb mozifilmes durranása, Matt Reeves Batmanje, és május 30-án végre felkerült a Legendás állatok legújabb etapja, a Dumbledore titkai is.

A Harry Potter előtt játszódó filmsorozat harmadik része április 14-én debütált a magyar mozikban, ami ugyan szép számokat produkált a hazai kasszáknál, de globális szinten hatalmas anyagi bukás lett, és mind a kritikai-, mind a nézői vélemények is nagyon megoszlanak róla. A 200 millió dollárból készült Dumbledore titkai még a gyártási költség felét sem tudta visszahozni Amerikában, míg világszerte összesen 394 milliót tudott csak összekaparni. Ezek után ne csodálkozzon senki, ha sosem fog elkészülni a széria következő része, pedig azok a rajongók, akik kedvelték a legutóbbi részt, már nagyon beleélték magukat, hogy Jude Law és Mads Mikkelsen között lesz még egy utolsó, nagy összecsapás, aminek persze mindenki jól ismeri a végkimenetelét.

A történet szerint a mágikus világ egyre nagyobb bajban van, és nemcsak Grindelwald, a békéjére törő gonosz varázsló, valamint sok szövetségese miatt, hanem azért is, mert a jövője egy igen furcsa társaságon múlik: egy szakmájának élő, kétballábas magizoológuson, egy régi máguscsalád utolsó sarján, aki a tudós segítségéül szegődik, egy mindenre elszánt tanárnőn… és egy haspók muglin! Még szerencse, hogy van valaki, aki mellettük áll: egy fiatal, nagy tehetségű, bár zűrös életű mágus, aki nem más, mint Albus Dumbledore.

A Legendás állatok: Dumbledore titkai május 30-tól elérhető az HBO Max kínálatában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás