promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg Vin Diesel Hollywood legnagyobb s*ggfeje?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Vin Diesel csak mesterien tetteti, hogy milyen jó arc.

A „család” szóról már sokaknak a Halálos iramban-széria és Vin Diesel jut eszükbe, ami érthető, mivel a közel 80 millió Instagram követővel rendelkező színész az utóbbi években szinte csak erre építette a brandjét. A világsztár általában a szeretet, összetartás, és a különböző pozitív energiák fontosságát szokta hangsúlyozni a nyilvános megszólalásaiban, de könnyen lehet, hogy ez a nagy emberbarátság és jófejség csak egy hatalmas színjáték.

A Halálos iramban-szériának örökre hátat fordító Dwayne Johnson már évekkel ezelőtt leleplezte Vin Dieselt, amikor azt mondta, hogy elképesztően nagyképű, ráadásul rendszeresen úgy beszél a stábbal, mint a kutyákkal.

Ezért is nem tér vissza az utolsó két részre, mivel nem akar többé együtt dolgozni vele, hiába „könyörgött” neki nyilvánosan a xXx sztárja.

Most pedig a Halálos iramban 10. rendezője, a nagyjából 20 millió dolláros fizetést eldobó Justin Lin mondott fel „kreatív nézeteltérésekre” hivatkozva, amikről állítólag kiderült, hogy valójában inkább a világsztár felháborító baromságai:

Az a hír járja, hogy Vin Diesel már az első héten folyton elkésett a forgatásról, egyáltalán nem tanulta meg a szövegét, ráadásul fizikailag sem készült fel – vagyis nem sikerült ledolgoznia a szünetben felszedett pocakját, ezzel pedig teljesen hiteltelenné tette magát Dominic Toretto szerepében.

Ezek alapján annyira amatőr és kellemetlen volt ez a hozzáállás Vin Diesel részéről, hogy Justin Lin kénytelen volt eldobni a hatalmas fizetését, mivel egyszerűen nem tudott egyről a kettőre jutni vele – ez a kis nézeteltérés pedig egyes információk szerint napi 1 millió dollárjába kerül a stúdiónak, így a film költségvetése már a 300 millió dollárt súrolja, ami aggasztóan sok.

Úgy tűnik, hogy komoly gondok vannak Vin Diesellel, és benne van a pakliban, hogy titokban ő Hollywood egyik legnagyobb s*ggfeje – bár a régi kollégái látványosan kiállnak mellette, ami azért is lehet, mert a színész egyesek szerint mindig hatalmas gázsit ad nekik a hűségükért cserébe.

Azóta már kiderült, hogy nagy valószínűséggel A hihetetlen Hulk és A szállító rendezője, Louis Leterrier fogja elkészíteni a Halálos iramban 10. részét.

Ez igazán jó hír a rajongóknak, hiszen jó kezekben lesz a projekt, bár a filmkészítő valószínűleg még nem tudja, hogy mire vállalkozott.

A film jelen állás szerint 2023. május 19-én érkezik a mozikba, és a szokásos színészgárda mellett többek között Jason Momoa és Brie Larson is szerepelni fog benne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás