promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarok százezrei vártak erre a bejelentésre, és most végre megtörtént
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a bejelentés egyszerre okoz örömöt és szomorúságot.

Magyarországon százezres rajongótábora van az RTL Klub sorozatának, az Apatigrisnek, aminek kicsivel több, mint egy éve, 2021. május 2-án láthattuk a legutóbbi epizódját.

A széria 2. évada olyan népszerű volt a magyar nézők körében, hogy a csatorna tavaly decemberben berendelte a 3. évadot a Paprika Studios nevű gyártócégtől. Azóta nem nagyon érkeztek újabb információk a produkcióról, de az Apatigris közösségi oldalain nemrég közzétettek egy fotót, amelyen a sorozat főszereplője, Scherer Péter látható egy csapóval a kezében; ezzel tudatva, hogy elkezdődött a 3. évad forgatása.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese korábban azt mondta, hogy a sorozat új évadát valamikor 2022-ben fogják műsorra tűzni. Mivel még csak most kezdődtek meg a forgatási munkálatok, várhatóan csak ősszel térhet vissza az Apatigris.

A sorozat középpontjában egy egyedülálló apa (Scherer Péter) áll, aki annak szentelte életét, hogy apatigrisként felnevelje három lányát (Vivien – Rujder Vivien, Laura – Schmidt Sára, Szandra – Michl Juli), azonban miután gyermekei kirepültek a fészekből és önálló életet kezdtek a választottjuk oldalán, ő is párkeresésbe kezd. Legyen szó internetes ismerkedésről vagy személyes randiról, vicces és kínos szituációkba keveredik a szerelem keresése közben, miközben lányai hasonló problémák miatt egyesével visszaköltöznek hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás