promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford hátat fordít a moziknak: elképesztő streamingsorozaton dolgozik a legenda
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van egy fantasztikus hírünk azoknak, akik imádják Harrison Fordot és a Yellowstone című sorozatot.

Harrison Ford minden idők egyik legsikeresebb, legnépszerűbb színésze, aki a több mint 55 éve tartó pályafutása alatt rengeteg közönségkedvenc alkotással ajándékozott meg minket, hiszen szerepelt egyebek között a Star Wars-, illetve az Indiana Jones-szériában is. A világsztárt utoljára 1993-ban láthattuk sorozatban, így kijelenthetjük, hogy leginkább mozifilmekben szokott szerepelni, de úgy tűnik, hogy most fordul a kocka.

Nemrég érkezett a hír, hogy Harrison Ford lesz az egyik főszereplője az Apple TV+ új sorozatának, a Shrinkingnek, most pedig kiderült, hogy egy másik streamingszériában is láthatjuk őt: az Oscar-jelölt színész lesz a Yellowstone előzménysorozatának, az 1932-nek a főszereplője.

Amerika egyik kedvence a Yellowstone, amiben Kevin Costner és a családja próbálják védeni a birtokukat. A kőkemény modern western annyira megfogta a közönséget, hogy a készítő, Taylor Sheridan (Sicario, Wind River, A préri urai) 1883 címmel tavaly hozott nekünk egy előzménysorozatot, ami elképesztően nagy siker lett – nem csoda, hogy a Paramount+ nevezetű streamingszolgáltató a rekordnézettséget látva berendelt egy újabb alkotást tőle.

Az 1932 című szériában Harrison Ford mellett Helen Mirren is szerepelni fog, vagyis minden adott, hogy ismét kapjunk Taylor Sheridantől egy remekművet, ami úgy mutatja be Amerikát, ahogy talán még sosem láthattuk – premierdátumról egyelőre még nincsenek információink.

A sorozatok felé kacsintgató Harrison Fordot amúgy legközelebb az Indiana Jones 5-ben láthatjuk majd a mozikban, ami jelen állás szerint jövő június 30-án érkezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás